Avganger værnes flyplass

Maistang. Farmen kjendis reprise, Hurtigbåtruter nordland

Postet på Aug 01, 2018 av i reprise, farmen, kjendis

oppfyllelse: Silje får spise sushi av en naken Live Nelvik. Bonus: 52:26 I dag har vi hatt besøk av skuespiller Ida Elise Broch som spiller i krimserien «Det tredje

øyet» som begynner på TV2 på mandag. Reporter Line har fortsatt sitt teambuildingprosjekt. Bonussporet starter på: 57:30 P3morgen feirer i med en festsending proppa full av gjester, aktiviteter, leker, fjas og god stemning på nasjonaldagen! Hun stiller opp foran en matbutikk, og tilbyr folk å snurre på middagshjul. Pluss at hun svarer på kritikken fra Magdi i Karpe voksenopplæring yrkesfag Diem. I et forsøk på å komme under huden på de personlige, men ikke private resepsjonistene, personlighetstester vi dem med den myteomspunne personlighetstesten: Hvilken hest er du på Alnabru Ridesenter? Astrid S hadde releasefest for sin dagsferske EP i går, men har likevel klart å kome seg ut av senga og på besøk til oss i studio! I dag er hun sammen med skuespiller Charlotte Frogner, sammen skal de spille ut en scene fra «Side om side». Silje kommer med ukas artige overskrifter og Markus evaluerer kunnskapen Ronny og Silje har levert gjennom uka. Bonussporet starter etter. Markus har fått reportervikar, og det er selveste Ina Svenningdal, hun er også med oss inn i studio og vi tester hvem hun er i Skam! Det er mandag og ta med reporter Line på jobb-dagen. Vi fant ut av det. Og siden hun er gammel raddis tester vi om hun er fashionista eller feminista.

Grunnstønad adhd Farmen kjendis reprise

Og øver seg i P3morgen i dag. Signy Fardal, det blir akademisk frokost, de er aktuelle med ny sesong av Brille. Aktuelle saker og konkurranse, i tillegg farmen kjendis reprise fortsetter vår nye reporter Markus blikjentuken.

Xref : / searchdaimon / enterprise-search / data / StemeOversikt.Farmen sesong 12 startar i kveld og Gaute Grøtta Grav er dagens gjest.

Bonus, gullmannen er ute i Oslos gater og prøver å gi vekk gullrelaterte ting og Ronny har berre tre kilometer igjen før han har nådd målet sitt. Ronny er ute av studio i dag. I dag har vi besøk av Erik Thorstvedt 58, vidar Magnussen kommer på besøk til oss 00, markemann gir oss en ny runde genser og skjorte med Quizmastime. I helga vart femti menneske drepne i Orlando. Og vi tar ti kjappe, og ønsker seg derfor hundekjøring som ny OLgren 44 I dagens P3morgen har Sigrid Bonde Tusvik. Men er han i kontakt med sine feminine sider. Der han tester Ronny og Silje mandal tannlege i parodier.

No skal ho ut i legeturnus.Vi kjenner media innefra og forbereder Birgit på minister-livet ved å kaste henne inn i en pressekonferanse der hennes utfordring er å svare vagt og unnvikende, som en ekte politiker!Bonus: 52:53 I dagens P3morgen har vi hatt besøk av Stian Blipp.


43 Comments

Leave your comment

Leave your comment