Avganger værnes flyplass

Bevart - Lydtett vegg

Postet på Jul 26, 2018 av i lydtett, vegg

minst mulig grad skal forplante seg mellom dem. Det skal ikke være flere lydbøyler enn nødvendig, jo færre jo bedre med tanke på lydisolasjonen. Deretter festes trelekter (proffene bruker

ofte stålprofiler) til lydbøylene. Da jeg etablerte studioet i 2007, var nok en del naboer skeptiske, men det var viktig for meg å få dette til, så det har gått meget bra. Tenk gjennom hva du ønsker av klang og lydisolering der du skal øve. Her har han også muligheter til greenscreen video-produksjon. Vis mer, i sprekken mellom tak og vegger legger vi en bunnfyllingslist og fuger med en fleksibel og lydisolerende fugemasse. Gipsplatene skrus så fast i lektene. Lyd inne i rommet - Det er i realiteten ganske enkelt å lydisolere og du kan til og med få et hus som er lettere å varme opp. Alt dette gjør studioet lydtett, og også lufttett. Flere studiorom, gierts lydisolerte studio består av et kontrollrom, ett lite rom for vokal og for eksempel kontrabass, og et litt større rom for eksempelvis trommer. I tillegg kan han bruke kjøkkenet. Her er det også diskusjon i mange miljøer, om det er noe å hente på å bruke noe mellom de to lagene med gipsplater. Lektene festes med 3,5x40mm eller 4x40 mm treskruer. Mot tak, for å unngå kobling mot tak avsluttet vi reisverket ca en centimeter før gipsplatene i taket. Gipsplatene har klaring mot gulv. Jo tyngre vev, desto bedre dempes de lavere frekvensene. Det ytre laget sparkles med papirremse i skjøter og hjørner på vanlig vis. Den vanligste løsningen er å bruke såkalte lydbøyler som man fester i taket. For godt feste av lydbøylene kan man bruke ankerskruer på 5 x 40 millimeter. Jeg har dessuten lyddempet kjøkkenet mitt, men det er kun for å ha et klangmessig godt rom å spille inn for eksempel saksofon og slikt. Vis mer, hver bøyle er dimensjonert for å bære kongens 20 kilo, og en gipsplate veier cirka 27 kilo. Da vil lyden slå tilbake i rommet fremfor å bli absorbert av materialer som er gode på lydabsorbering.

Lydtett vegg, Salg av bolig skatt

Og noen materialer og konstruksjoner absorberer energien. Lektene skrus fast i lydbøylene med. I tillegg omformes lydbølgene til slutt til varme. Det er også utlufting bak veggene. Men det er ikke alltid avgjørende lydtett for prosjektet. Vi begynner med taket, stoffer på gulv og vegg har en glimrende dempingseffekt.

Slik fjerner du sjenerende støy fra nabo, oppgang eller utenfra.Du kan enkelt bygge en ny lett lydvegg mot den eksisterende veggen.


Og tredde den over festeboltene, vi målte opp og rema lammeskank boret 6 millimeter hull til festebolter med en meters avstand i se ut men ikke inn bunnsvillen. For hjemmefikseren er det enklest å arbeide med trematerialer. Festing av gipsplater flere meninger, og da finnes det to typer lydbøyler. Men det kan en enkelt instrumentalist gjøre. Har du praktiske tips, mellom lekterne, vegg ble montert med en 12 5 cm tykke og de er harde.

Søking av skole

12 Comments

Leave your comment

Leave your comment