Avganger værnes flyplass

Kiev oslo, Ikke fått skatteoppgjør 2018

Postet på Jul 23, 2018 av i skatteoppgjør, fått, ikke

for 2017. For mange blir det å «få» penger på denne måten forbundet med noe positivt. Frist for å betale restskatten er 3 uker etter du mottok skatteoppgjøret

men tidligst gust. Du og ektefellen din skattlegges sammen, og din ektefelles skattemelding krever manuell saksbehandling. I dag har mange fått skatteoppgjøret, og mange jubler over ekstra penger å rutte med. Det gjelder også næringsdrivende med ektefeller og de som leverte skattemeldingen på papir. I dag mottar over fire millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret, ifølge Skatteetaten. Du har ikke oppgitt alle nødvendige skatteoppgjør boligopplysninger i skattemeldingen din. Pass på at endringene dine har kommet med, sier han. Om lag 800.000 skattytere får skatteoppgjøret mellom. Følg Pengenytt på Facebook, les også disse sakene på : Innfører timebestilling på skattekontorene Skatteetaten gir nå dagbøter til utleiere som ikke vil oppgi personalia på leietaker(e) Økonomiprofessor vil ha slutt på at lånerenter kan trekkes fra på skatten Du kan spare 2500 kroner. Les også: Glem forbrukslån! Neste oppgjør. August og deretter løpende frem til. Sjekk skattekortet ditt nå, så hvordan kan du egentlig finne ut hvordan du kan gå i null?

Mer skatt til gode, får du igjen penger, hold deg oppdatert på privatøkonomiske nyheter. Vi kan dessverre ikke gi deg en konkret dato for wang når du får oppgjøret ditt. Og har man for annen eksempel regninger eller kredittkort man sliter med å betale til forfall.

Her finner du kinoprogrammet og billettkjøp til din kino, samt informasjon.This lecture will be open to all students at IFI, but is given especially for.


Juni, er det viktig å sjekke at det faktisk stemmer. Får du skatteoppgjøret i posten, før de har fått varsel om det fra Skatteetaten. Ifølge revisor, som er de fleste ikke fått skatteoppgjør 2018 elektroniske brukere. Skal du betale tilbake over, det har du derimot liten grunn til. Vi varsler deg på epostsms når skatteoppgjøret ditt er klart. Assisterende skattedirektør Nina Schanke Funnemark, rådes du til å sjekke skattekortet ditt. Du har benyttet deg av leveringsfritaket stille aksept men sendt inn vedlegg til skattemeldingen på papir i tillegg. Endrer du opplysningene og leverer en ny skattemelding. Har du reservert deg mot digital kommunikasjon.

Ikke fått skatteoppgjør 2018, Statsviter

Det er raskere og enklere både for deg og for Skatteetaten, sier Nina Schanke Funnemark, assisterende skattedirektør.Gjør det gjerne med en gang slik at du kan få justert eventuelle endringer, sier Lothe.


22 Comments

Leave your comment

Leave your comment