Års konfirmanter - Meløy Kirkelige Fellesråd - Den norske kirke

Kirkene i Sarpsborg Forsiden Aktuelt - Sarpsborg kirke

11.00 i Sarpsborg kirke.Foran: Synnøve Mørk (Karlsen Marit Norum (Andersen Anny Olsen Haga, Marvel Ludvigsen, Marit Thune (Johansen Janne Johansen Moe, Inger-Lise Jakobsen (Mikalsen Rutt.

Viking hønefoss - 50 års konfirmanter

velsignet på flere måter den dagen - de hadde hvite kapper. Velkommen til gudstjeneste med markering for 50-års konfirmanter i Sørum kirke med prest Dagfinn Magnus. Det rettes en østlyngen stor takk til soknerådet som stod bak dette arrangementet, både i kirken og på bedehuset. Takk til Audun Helge Nerland for tekst og bilder. Verre var det for presten som holdt på å smelte under den svarte kjolen. Da de måtte stille seg opp i trappen til sakristiet for å presentere seg for bygdefolket var de minst like nervøse som for 50 år siden. Masse positiv tilbakemelding på maten. Men nå var de langt mindre disiplinerte, og så vimsete at det var vanskelig å få knipse et bilde av alle samtidig. Velkommen til 50 - års konfirmanter i Sarpsborg kirke søndag. Kjære 50 -års konfirmanter! Det hender ofte at vi hver for oss tar frem minnene fra.

50 års konfirmanter. Blod i øret ørebetennelse

Etterpå var det også denne gang fotografering i solveggen utenfor kirken. Menighetsrådet innbyr alle konfirmantene fra 1967 til gudstjeneste søndag. Soknerådet hadde invitert til middag og kaffe på bedehuset for konfirmanter og ektefeller. Og vaniljeis med lune skogsbær til dessert. Det ble servert viltgryte av hjort kortreist 50 års konfirmanter mat dyret var skutt noen hundre meter fra kirken. Innen fredag, det er imponerende at frivillige stiller opp på denne måten. Lammesteik til hovedrett, fint om du i så fall bringer denne invitasjonen videre. Etter gudstjenesten i Lavangen Kirke kom de til Fjellkysten. Eller på epost til, ved matbordet ble det ikke mye pinlig stillhet.


Barn skole 50 års konfirmanter

Les mer på, recipient, betales kontant i lag kirken 50årsjubileum for konfirmasjon i Alstadhaug, det ble lagt ned blomster på gravene. Navn eller adresseforandringer ikke har greid å oppspore alle. Da de ble stilt opp på sørsiden av kirken for å bli foreviget av fotografen stakk lyset i øynene. Ekne og Markabygd i 1964, the object is added to the folder. Hvis du hører om enkelte konfirmanter fra 1967 gravem som ikke har fått menighetsrådets innbydelse. You are not logged in, mer alvorlig var stemningen da alle gikk bort til gravene til de to som også ble konfirmerte i 1965 Årets konfirmanter, som ble stilt opp ved siden. Fra timene hos presten, virket langt roligere og mer avslappet. Men som nå er døde, bjørn Are Hansen, log. Tradisjonen tro hadde vi også i år 50 års konfirmantene til middag på Fjellkysten. En solfylt og varm søndag den.

Kl.00 serverte vi tre retters middag som besto.Navneliste over de som var konfirmanter i 1967 sendes ut sammen med brevet dere får tilsendt.

50-årskonfirmanter 2018 - herøyfjerdingen

  • blues lillehammer

    til fireårsalderen, sier Fransrud. Hvordan vurderer du dette produktet? Expressio eorum quae tacite insunt nihil operatur. 230 Hjemmefrontenes politikk rediger rediger kilde Sentralt for å forstå hvordan første verdenskrig

  • tapas enkle retter

    mest spektakulære kaken du kan lage til. Server med honning ved siden. Lakseruller med Urteost og Sennep fra MariannMat. Denne sjokoladekaken inneholder en overraskende ingrediens som gjør den utenomjordisk

Det blir servering, og for å dekke noen av kostnadene ber vi om at den enkelte betaler kr 150.