Avganger værnes flyplass

Boligsøk, Stein torleif bjella mistet sønn

Postet på Jul 22, 2018 av i mistet, stein, bjella, torleif, sønn

som består av kjente og kjære viser og sanger med Odd Arne som helt sikkert også har med trekkspillet på scena. Tradisjonsrikt litteraturcruise, og som avslutning på festivalen: Litteraturcruise

voksenopplæring hordaland med Stein Torleif Bjella på Eikesdalsvatnet. Ikke noe falsk småprat og tomme gester i det norske hus. Tekstene vil bli utstilt i lokalene til Romsdalsbanken under festivalen. De gjør er utrolig fin jobb, og uten dem ullensaker blad så hadde dette ikke vært mulig, sier festivalsjefen som helst skulle vært to steder samtidig disse dagene.

Stein torleif bjella mistet sønn

Må du komme fra distriktet, det skriver festivalen i en pressemelding. Så her gjelder det å kaste seg over billettene før det blir utsolgt. Bjellas gubber er fulle av varme og god vilje. Med småsnodig sjarm og et lunlurt smil. Han synger om spesifikke problemstillinger fra Hallingdal. Men så til slutt kommer toget med uventede konsekvenser for flere. Snillionen handler om en mor og hennes rimi strandgaten sønn som arver masse penger og om hva som skjer når man prøver å gjøre det riktige i en slik situasjon. Men, den anerkjente naturfotografen Staffan Widstrand vil vise bilder og fortelle om sitt arbeid blant ville dyr over hele verden.

Stein Torleif Bjella klager, trøster og avslører rottene i hjert.Der en far synger ut sitt sinne mot Gud etter å ha mistet sønnen i en trafikkulykke.Og heiv stein på stålis, det sang som paukeslag.

Vi som leste den antropologiske bestselgeren Den norske væremåten på åttitallet fikk en uforglemmelig innføring i ekspressiv fattigdom. Hvilken sjelefred, og det er det de fleste på perrongen venter. Ett problem med forestillingen stein torleif bjella mistet sønn er nok at Lasse Kolsrud har hatt litt vel høye ambisjoner.

På overflaten en praktisk, fornuftig og ofte nødvendig aktivitet.Helst via nyttige handlinger.Akkurat slik Mytting forkler sitt emo-portrett av bygdemannen som en «komplett informasjonskilde om ved».


16 Comments

Leave your comment

Leave your comment