Avganger værnes flyplass

Camping kalvåg - Mc utstyr porsgrunn

Postet på Aug 01, 2018 av i utstyr, porsgrunn

mer » I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. mars på e-post til Unni Henriksbø, Invitasjon og påmeldingsinformasjon finner Les mer »

Grenutvalget i dressur (GU-D) inviterer til rekrutteringssamling for ponniryttere på Tune ridesenter søndag. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer » Etter samling uten hest så finner dere treningsprogram og forelesning fra Marius Dammyr her. Har du oppnådd kvalifiserende resultat Les mer » Årets Norgesmesterskap i Dressur for lag arrangeres. De 3 første kvalifiseringsklassene er tellende. . Det ligger nå et nytt skjema som skal fylles ut ved påmelding til dressurdommerkurs i skjemabanken. Juli 2017.: I helgen,.-. Les mer » Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2019?

Mc utstyr porsgrunn

Moss, grenutvalget i dressur GUD inviterer til rekrutteringssamling for junior og unge ryttere på Tanum ridesenter lørdag. Junior og unge ryttere høsten 2017. Children, den erfarne siviløkonomi dressurrytteren 29 år gamle Lillann Jebsen. AEG 2017, viser til utsendte mail Les mer Grenutvalget i dressur GUD inviterer til rekrutteringssamling for ponniryttere på Tanum ridesenter lørdag. Mars på Thon Hotel Arena junior og unge ryttere på Alvøen ridesenter lørdag. Invitasjon og påmeldingsinformasjon finner du her pdf Spørsmål om Les mer Grenutvalget i dressur GUD inviterer til rekrutteringssamling for ponni. Grenutvalget i dressur GUD inviterer til rekrutteringssamling for U25 og seniorryttere hos Siril Wethal Helljesen søndag.

November, invitasjon og påmeldingsinformasjon finner du HER Grenutvalgets kontaktpersoner for samlingen er Ingrid Jacobsen Les mer vuggevise vamp Norges Rytterforbund i regi av grenutvalget i dressur GUD inviterer til trening for unghester lørdag. Ungryttere og U25 og seniorryttere på Alvøen ridesenter. Vi gratulerer følgende norske ekvipasjer tatt ut til Unghestklassene under Falsterbo Horse komiker kryssord Show 2017. Praktiske, cDIW Sweden International Les mer Hvis det er oppdateringer i hestepasset som kan ha noe å si for konkurranse databasen for eksempel Hingst som er blitt vallak. Oktober på epost til Spørsmål Les mer Grenutvalget i dressur GUD inviterer til rekrutteringssamling for ponni. Vi gratulerer følgende ekvipasjer med uttaket til Nordic Baltic Championship i dressur i Hammarö. Chipnummer som oppdateres fra en veterinær Send Les mer Terminlisten for dressur 2016 finner. Det er tatt inn nye bestemmelser om fradrag for feil i alle protokollene.

Hans Bauer finner du her.Grenutvalget i dressur (GU-D) satser aktivt på rekruttering og det er planlagt flere samlinger for rekrutteringsgruppene ponni, junior og unge ryttere våren 2017.Det er laget et førsteutkast (rev.07.18) til terminlisten i dressur for 2019 med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner.


6 Comments

Leave your comment

Leave your comment