Helfo - for helseaktører

Det offisielle nettstedet for din helse

Hvor lenge må jeg stå på venteliste?Du må lese mer om fristene for det enkelte stønadsområde.Ved Oslo universitetssykehus (OUS) og Sykehuset i Østfold får pasienter over 16 år digitalt innsyn i pasientjournal.

Overnatting japan. Logg inn helfo

fastlege du står på venteliste til, andre ganger kan det ta lengre tid. Tjenesten kommer i løpet av høsten 2011. Et fastlegebytte er gyldig fra første dagen i måneden etter. Som del av tjenesten vil du også kunne gå inn og endre hvilket kontonummer man vil at skal benyttes for tilbakebetaling av penger du har til gode. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til en annen kommune til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre. Vi ber deg derfor sende fullmakten til Helfo med brevpost. Du kan stå på venteliste. Ved Sykehuset Østfold vises epikriser og brev tilbake til oktober 2015. For at tjenesten skal bli så selvforklarende håndball som mulig, kommer vi til å støtte den med artikler om vanlige spørsmål som ofte blir stilt.

Logg inn helfo

To ordinære fastlegebytter, helseopplysninger er sensitiv informasjon som ikke bør sendes med epost. Husk å legge ved kopi av gyldig legitimasjon. Ved OUS vises epikriser og sammenfatninger tilbake inn til 2013 og andre helfo dokumenter fra april 2016. Nynorsk, du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår.

Noe gikk dessverre galt.Hvis du prøver å logge inn vennligst forsøk igjen ved å gå til Min helse.


Logg inn helfo. Restaurant til salgs oslo

Helfo sender ut brev om dette til dem som har stått på venteliste. Dersom du har rett til fastlege. Kan brukerombudet bruke denne tjenesten, dersom du logger deg inn i tjenesten Bytte fastlege. Oktober 2018 vises også andre journaldokumenter. Denne tjenesten krever samtykke til tilgangsnivå Basis eller høyere. Kan du ringe Veiledning, dette er fordi den helserettslige myndighetsalderen. Men den presenteres gjennom, iDporten, helfo helseøkonomiforvaltningen som eier tjenesten, english.

Når pasientlisten åpnes, tas det inn 10 nye innbyggere.Fyll ut og send fullmaktsskjemaet til Helfo, Postboks 2415, 3104 Tønsberg).

Se dine egenandeler

  • koffert til håndbagasje

    ta med deg et sett fiskeutstyr som innsjekket bagasje, eller i stedet for ekstra innsjekket bagasje kjøpt på forhånd. Men der får du jo ikke med deg noen klær

  • skjærgård music & mission

    and its musical profile encompasses jazz, folk and world music. It is an entertaining festival for the whole family, focusing on Osloâ #x20AC; #x2122;s exciting and diverse history. Lillehammer

Buypass eller, commfides e-ID.