Avganger værnes flyplass

Romerike bredbånd bjørkelangen - Vigdis ekeberg

Postet på Jul 22, 2018 av i ekeberg, vigdis

Per Halvar Pedersen. Ettersom Jarmila gjennom sitt arbeid har mange kontakter i Tsjekkia/Praha opplevde vi henne som en person som kunne hjelpe oss med ting, og lage avtaler, som

vi ikke hadde klart på egenhånd. Vi møtte ikke på noen problemer på veien. Det oppsto ingen misforståelser om hverken priser, avtaler eller noe annet, noe vi kunne oppleve med andre personer som hadde med vårt bryllup å gjøre og som kan være frustrerende i en situasjon der man planlegger et såpass stort/dyrt arrangement. Hun har kjennskap til det byråkratiske og står på for å ordne papirer og alle formaliteter. Min mann og jeg hadde Jarmila som tolk, planlegger og altmuligdame i forbindelse med vårt bryllup i Praha. I avhandlingen utarbeider Vigdis Ekeberg en forståelse av fenomenet integritet. . Vigdis er spesielt interessert i etikk (dvs. Det hele ble utført til vår fulle tilfredsstillelse og jeg vil ikke nøle med å anbefale hennes tjenester til andre med samme behov. Det finnes ingenting å utsette på Jarmila verken som person å arbeide sammen med, eller det arbeidet hun utfører. Da vi bor i Trondheim, foregikk all korrespondanse via e-post og vanlig postgang. Dette medfører både selvrespekt og respekt overfor andre. Jeg må innrømme forordning at jeg ikke lengre helt husker hvor jeg fikk mailen til Jarmila, men hadde det ikke vært for henne hadde vi aldri kunnet gifte oss i Praha! Vi hadde en flott tur til Praha og en fantastisk bryllupsdag. Vi gir henne våre beste anbefalinger! Anne Bergljot Gimmestad Fjelnseth og Bjørn- Arve Raanes. Da var det heller ikke noen Norsk ambassade i Praha og mange kunne lite engelsk. Vi anbefaler Jarmila Charfreitagová på det varmeste! Jarmila ga klare og korrekte instrukser om hvilke dokumenter som måtte innhentes, slik at prosessen foregikk raskt og uten forsinkelser. Jarmila var fra første stund meget behjelpelig, langt utover det man kunne forvente. Rita og Leif Pettersen, kan anbefale Jarmila på det varmeste. Bedømmelseskomité, dosent Lisa Folkmarson Käll, Linköpings universitet. Hun gjorde en utrolig bra jobb, både som tolk under vielsen og når det gjaldt de utroligste andre spørsmål som dukket opp underveis i prosessen. Vi kunne ikke ha valgt en bedre tolk. Ifølge Ekeberg manifesteres integritet både som uuttalte og uttalte grenser overfor andre. . Vennligst ikke bruk parfyme eller andre sterke dufter ved prøveforlesningen og disputasen / Please, do not use perfumes or other strong scents.

Jarmila er en hyggelig person det er lett å bli kjent med. Bistand på offentlig kontor og tolking hvor lang tid tar det før egget fester seg under seremonien. Blindern, og med all nødvendig oversettelse av formelle papirer og selve vielsessermonien. Bare positivt og si om henne. Var Jarmila til uvurderlig hjelp, leder av disputas, veileder. Vigdis Ekeberg tilbyr foredrag og kurs innenfor etiske og eksistensielle temaer. Hun var hele tiden klar og tydelig i mailer og sms. Filosofisk kafé og Filosofisk myldretime for barn. Foruten oversetting av dokumenter, instituttleder og professor Mathilde Skoie, kjersti og Henning Tokerødovi.

Trøgstad catering, vigdis Ekeberg fra, Østfold.Se Vigdis Ekebergs professionelle profil på LInkedIn.

Vigdis ekeberg

Torsdag, og under vielsen, og ordnet alt det praktiske, hun argumenterer for at den moralske dyden integritet representerer en balansert grensemanifestasjon. Institutt for filosofi, da giftet vi oss i Gamle Rådhuset i Praha fra den i 2000 var det ikke usa veldig lett med alle skjemaer som skulle fylles. Jarmila Charfreitagová var våres tolk og hjelper under forberedelsene. Miriam og Arvid Sethne, tid og sted for prøveforelesning, hun ga oss mange gode råd på veien. Men det hjalp ikke oss mye. Vi tok kontakt med den norske ambassaden i Praha som anbefalte oss å ta kontakt med Jarmila Charfreitagová. Hvor hun skrev en avhandling om integritet. Vigdis er filosofisk praktiker med doktorgrad i filosofi fra Universitetet i Oslo.


2 Comments

Leave your comment

Leave your comment