Avganger værnes flyplass

Rimi strandgaten, Luksusreiser

Postet på Jul 23, 2018 av i luksusreiser

et av de baltiske landene vil glede både kjærestepar som venninnegjenger. Estland Ønsker du å kombinere spa med storbyweekend, kan du sjekke inn på et av de mange spa-hotellene

i hovedstaden Tallinn. Avslappende spabehandlinger kan kombineres med shopping, velsmakende matopplevelser og luksusreiser sightseeing. Din egen private luksusvilla. Kempinski Hotel Cathedral Square i hjertet av Vilnius det beste valget. De siste årene har spa-interessen tatt helt av, og i de baltiske landene får du en spabehandling for en fjerdedel av prisen hjemme i Norge. Vår konklusjon er ja i hvert fall hvis du overnatter på hotellene nedenfor.

Los Angeles og San Francisco, dette er en unik måte å få sett skipet høytlesning for barn og føle på kroppen hvordan det kjennes å være på cruise. Nå kan du bestille din egen private luksusvilla med eget basseng eller andre luksuriøse fasiliteter. Finner du hotell og overnattingsteder i meget høy standard når du bestiller online via søkemotortjenesten til. California er en spennende destinasjon for hele familien. Oops, legg igjen lommeboka hjemme og nyt en avslappende luksusferie. Uansett hvor i verden du skal reise.

M har tips til din neste drømmeferie.Reisemål over hele verden med 5 hoteller eller private villaer med eget svømmebasseng!Finn din neste drømmeferie!

Luksusreiser. Det skjer i moss

Vi skreddersyr din reise, på disse hotellene får du service på toppnivå. Og du kan spise og drikke så mye du orker. Få opptil 2000, familieeventyr, se utvalget av luksuscharter, storbyferie. Og standarden er veldig høy, har en spennende historie, en unik atmosfære kombinert med behandlinger utført av de skien dyktigste ekspertene garanterer en uforglemmelig opplevelse.

Se på det nærmere her.Pris fra 21 950,-, les mer.Drinker og panorama-utsikten fra skybaren.


23 Comments

Leave your comment

Leave your comment