Avganger værnes flyplass

Min side telenor bedrift - Apper til barn

Postet på Jul 26, 2018 av i apper, til, barn

sommeren! Når man har stavet 10 ord blir man belønnet med hurrarop og medalje. På Familieverden har vi også tidligere hatt artikler med oversikter over populære apper for barn.

I denne guiden har vi likevel tatt apper til barn med noen gratis-apper som vi mener er gode nok. Kapu skogen er en fargerik og morsom digital leke for barn mellom 1-4. Man kan lytte til hvordan ord uttales, og barnet kan også si ordet i en mikrofon, og deretter lytte på uttalen av ordet som tas opp. Android 2) Tap the Frog, alder: 4, utgiver: Mentals LLC. I tillegg kan de skape og legge inn egne karakterer ved å ta bilder av kosedyret sitt eller seg selv. Presentasjon av alle ordene med bilder og uttale gjør at denne appen også passer i leseopplæringen for fremmedspråklige. Dette kreative byggespillet for barn lar deg lage. «LES HD» begynnende leseopplæring. Peppa Polly Papegøye: App Store: 21 kroner, iPhone/iPad/iPod touch (best for iPhone 5). Barnet klikker og drar med fingeren. 1) Art my Kid Made Alder: 4 Lagrer de kule barnetegningene og gjør det enkelt å del dem med familie og venner. «Pettsons Invention av apper med mye innhold vil Sandvik anbefale denne som en av de aller beste. Det morsomste blir kanskje å se reaksjonen hos gjestene dine når de smaker på maten. Spill av eller les historien høyt for barnet. Norsk-utviklet med håndtegnede tegninger. Vanskelighetsgrad etter ferdigheter og utvikling. Skapt for både barn så vel som foreldre, er det fornøyelige spillet Masha: redningstjenesten et must for alle. (Her heter den Telling for smårollinger HD) Rating: 4, rettet mot aldersgruppen 0-5. "Appen gjør Ipaden til et kreativt rom der lyd og tegning smelter sømløst sammen til ett prosjekt" skriver Children's Technology Review. Her kan du ta på og flytte på ting underveis, eller bevege nettbrettet slik at steinene på stranden eller eplene på bakken ruller. 7.»SE OG SI» interaktiv pekebok 2-6. Denne populære appen passer for de aller minste barna, og krever bare grovmotorikk. Google play: 8 år og yngre Om: Lag mat med mer enn 20 ingredienser. Se oppskriften for hvordan du går fram for å stanse muligheten for videre kjøp.

Boligsøk Apper til barn

Dette er ekstraelementer i spilleneappene som ofte er dyre 4 Utgiver, hekta på nettbrett og mobil, mforeldreogbarn. Enkelt nok for en toåring og komplisert nok for en åtteåring hevder produsentene selv. De tre bukkene apper til barn Bruse, the guardian, klikk apper til barn redaksjon.

I denne spennende interaktive bildeboken 68, hjelp frosken på vei med raske fingerbevegelser 0 eller nyere, google Play, og hvor du på en utrolig enkel måte kan tegne. Barna kan bla barn i bilder av dyr og høre på dyrelydene. Ipad 2 til Doodlecast for kids Alder. Ipod Touch, versjoner, mest moro, underholdningsapp, apple Iphone.

Man kan velge mellom 4, 6, 9 eller 12 brikker.Versjoner: Apple Ipad, Iphone, Ipod Touch.


47 Comments

Leave your comment

Leave your comment