Avganger værnes flyplass

Angstanfall barn: Ti topper i ringsaker! Arbeidsmiljøloven overtid avspasering

Postet på Jul 26, 2018 av i topper, ringsaker

i Ringsaker kommune. I likhet med sommervarianten deles det ut gratis turkort på kommunenes servicesentre og i sportsbutikker, og ved innlevering av turkortet i enden av sesongen er man

med i trekningen om blant annet overnatting i tretopphytte og dagskort på Budor skitrekk. Mai starter årets sesong med turposter - du kan glede deg til mange flotte turmål i år også! Totalt antall registrerte deltagere var.220 og antall barn/unge som fikk deltagerpremie var 320. Sammen med kommunene og fylkeskommunen er turistforeningen initiativtaker til skipostene, som er åpne fra. Poster i høyden har sesongstart 10. Når man da vet at ikke alle som går turene leverer inn turkort etterpå, kan man med trygghet si at dette tilbudet utgjør et betydelig løft for folkehelsa i Ringsaker. Oktober slik at man kan ta poster også i høstferien. Deler av Moelvrunden er også tilpasset rullestolbrukere. Lekepark for barna, vi har flott lekeplass som egner seg for store og små barn opp til. Endelig er det klart for vårens vakreste eventyr: lanseringen av årets 10 topper i Ringsaker". Det blir også i år deltakerpremier til barn og unge.o.m. I år er det også en ekstra satsing på kulturminner i Stolpejakten og her kan du lese mer. Vi har fått mange henvendelser fra turivrige ringsaksokninger, så det er tydelig at folk er klare for en ny sesong med toppturer, sier folkehelsekoordinator tog fra oslo til askim Wenche Enge. Arbeidsgruppa som består av frivillige fra HHT Ringsaker krets og Ringsaker O-klubb, i tillegg til folkehelsekoordinator mener at tur-tilbudet utgjør et betydelig løft for folkehelsa i Ringsaker.10 topper engasjerer både små og store, unge og eldre. Som tidligere blir det trekning av premier etter at sesongen avsluttes i oktober, og alle under 16 som tar seks turer eller mer får en deltakerpremie bestående av inngangsbillett i Ankerskogen.

Turistkontoret, men innen oppstart, foreløpig har det vært for mye snø i terrenget til å sette ut postene. Det blir delt ut hefter doro nettbrett til mange skoler så sjekk skolesekker om det kanskje ligger et turposthefte der denne uka. Det er de fem første postene som blir lagt ut fra.

Etter en lang vinter kommer «vårens vakreste eventyr» - lanseringen av årets «10 topper i Ringsaker ».I år starter sesongen lørdag.

Poster fra nord til sør, daglig leder i Hamar og Hedemarken Turistforening. Nytt dette året er at turpostsesongen varer til og med. Premien er et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall. I år kan postene registreres digitalt gjennom appen DNT SjekkUT i tillegg til det tradisjonelle klippet i turkortet. Alle de ti postene ligger i områder som er snøsikre. De resterende vil være klare, noen av postene er gjengangere fra tidligere.


12 Comments

Leave your comment

Leave your comment