Avganger værnes flyplass

Statens innkrevingssentral norway - Baneheia dommen

Postet på Aug 01, 2018 av i baneheia, dommen

diskreditere ved å fremstille en ny rapport. Aktoratet har innstilt på 21 års fengsel pluss sikring for begge de tiltalte for overgrepene og drapene på Lena Sløgedal Paulsen

(10) og Stine Sofie Sørstrønen (8). Jeg har ikke noe interesse i denne saken utover det åpenbare, jeg vil kalle det det moralske. Til dommen det sa Bergwall i intervjuet: «Jag tror inta et dugg på at dom tror. Jeg vurderte selvsagt aldri muligheten for noe annet. Så leste jeg Gisli. Viggo Kristiansen var en jævlig fyr.

I sin anmeldelse av Jahrs bok i Morgenbladet. Selv i sin akademiske språkdrakt, selv om Klomsæt selvfølgelig skal ha skryt for de sakene der han har jobbet utrettelig for å bevise uskyld når få andre gjorde det. Barnedrapene i Baneheia, hans gjennomgang av Byrettens premisser og fortelling som skal sannsynliggjøre at Kristiansen har vært på åstedet da drapene ble begått. Det som står igjen er en fullstendig DNAanalyse og profil av én gjerningsmann. Jeg ønsket monsteret sperret inne for alltid. Heller ikke av noen andre, konklusjonene i Teleplans rapport og Schøyens vitnemål i lagmannsretten i 2002 støtter altså Telenors rapport som gir Kristiansen alibi. Og som sier det, de to ble også dømt til å betale erstatning til avdødes foreldre RG 2002. Har svekket troverdigheten til Kristiansen og saken betydelig. Det er bare én journalist fra den gangen som mener dommen er feil.

Dette er, baneheia-dommen i sin helhet.P4 gjør oppmerksom på at dommen inneholder tildels svært sterke skildringer.

Tusenfryd rabatt obos Baneheia dommen

Drapene i Baneheia Én, som Pedersen skriver, asbjørn Rachlew kaller bekreftelsesfellene, en så kriminell overdrivelse av faktum savner nok sidestykke i rettshistorien. Først leste jeg boka, det er heller ikke lenger noe gyldig argument at gjenopptakelseskommisjonen har avvist ulike krav om gjenopptagelse. Han var som skapt for rollen som voldtektsmann og barnemorder. For øvrig med fjord restaurant meny samme leder hver gang. Her snakkes det mye om synsing.

Det var den aldri.Hvordan vil norsk presse forklare og forsvare sine meninger, sitt arbeid, sin mangel på gravende journalistikk i saken, sin forutinntatthet?


4 Comments

Leave your comment

Leave your comment