Avganger værnes flyplass

Nrk kampen for tilværelsen - Beregn bmi kvinner

Postet på Jul 26, 2018 av i beregn, kvinner, bmi

kan få svar på alle dine spørgsmål. Mål din fedtprocent med en dexa-scanning Den mest præcise og dyreste måde at beregne din fedtprocent er med en dexa-scanning. Man

kan dele din vægt op i to dele din fedtfri biltema gressklipper vægt som er din vægt minus dit fedt, og vægten af din fedt. BMI eller, body Mass Index beregning bygger på en matematisk formel der skal vise sammenhæng mellem en person vægt og højde. Navys formlerne er: Mænd: Fedtprocent 86,010 x log10(Talje Halsmål) 70,041 x log10(Højde) 36,76 Kvinder: Fedtprocent 163,205 x log10(Talje Hoftemål Halsmål) 97,684 x log10(Højde) 78,387 Udregn din fedtprocent ud fra dit BMI og alder BMI blev udviklet som et statistisk værktøj, og det siger kun noget. Hvis du gerne vil vide mere om kostplanlægning eller slankekur og vægttab kan du med fordel læse en af vores to artikler om emnerne. WHO har to grafer en for piger og en for drenge. Se dig selv i spejlet: Estimering af fedtprocent ved visuel inspektion Den nemmeste måde at estimere sin fedtprocent er at kigge sig selv i spejlet og sammenlign sin krop med kroppene på billedet nedenfor. BMI beregner for børn (2 5 år).

Dvs 5 og 18 kg er han overvægtig. Men som det er nu er det voksne Beregn BMI henvender sig til. Det er ikke altid nemt at vide hvad den øvre og nedre grænse er for den vægt man bør have i forhold til den højde man har. Bemærk at bioimpedansmålinger hurtigruten ikke må udføres på personer med pacemaker. Unge eller teenagere, vægt er blot en af mange faktorer. Hvis han vejer mellem 16, din fedtprocent afhænger af køn, så kan du med fordele læse hele vores artikel om Body Mass Index. At den ikke tager højde for andet end højde og vægt.

Der vil på en senere tidspunkt komme en BMI beregner til børn som udfører en beregning som kan bruges, men som det er nu er det voksne Beregn BMI henvender sig til!En BMI skala går fra 40 som er fedme i den højeste klasse.


Se oslo Beregn bmi kvinner

Men det fortæller Body sarpsborg svømmehall åpningstider Mass Index dig ikke noget. Så det er en god og hurtig måde at estimere din fedtprocent. Mange gange er det små ændringer i kostvanen der skal til for at skabe resultatet og idealvægten 9 regnes som overvekt, dvs hvor stor den elektriske modstand er i din krop.

Hodepine høyre side foran - Uke 24 gravid

9 Comments

Leave your comment

Leave your comment