Avganger værnes flyplass

Søking av skole: Kammerkoret bocca, Malterud

Postet på Jul 23, 2018 av i kammerkoret, bocca

Koret»-program for amatørsangere, er Edvard Grieg Kor dedikert til oppmuntring av a cappella sang på høyeste nivå. Konserten ble avsluttet med Solistvals hvor koret sang, mens Nils Økland og

Kjetil Olai Lunde spilte. Slik skal koret både kunne presentere kjent og ukjent kormusikk for publikum, og gi dyktige korsangere i distriktet større musikalske utfordringer. Vi arrangerer egne konserter, samarbeider med andre kor og musikere, og tar musikalske oppdrag. Høsten 2015 ble han tildelt Kongens. Sangeren får eventuelt tilbud om kammerkoret bocca fast plass i ensemblet etter prøvetiden. Kammerkoret Bocca ble startet i april 2010 på initiativ fra korets dirigent, Ive Buch Romme. Vi hadde også med oss Nils Økland (fiolin) og Kjetil Olai Lundø (bass) som spilte med på noen av sangene og også hadde egne solostykker. Gjennom opptredener både i Norge og i utlandet, har koret oppnådd status som et ledende åttestemt a cappella ensemble, og en hel rekke verk og arrangementer er tilegnet dem, bla av kjente komponister som Jonathan Rathbone og David Lang. Plassen må til enhver tid fylles ved at sangeren oppfyller de krav og innehar den standarden som koret krever, både musikalsk og sosialt. Publikum fikk blant annet høre flere versjoner av I denne søte juletid og det ble til og med litt allsang innimellom. CD-en utkommer mot slutten av året. Billettpriser: Voksen - kr 210 inkl.

De to korene synger også sammen. Korfestivaler og korkonkurranser tilkommer, musikklinja på Skeisvang videregående skole og i musikkseksjonen på Høgskolen StordHaugesund. Velkommen til en vårlig korkonsert med samklang i fokus. Skåre menighet for lånet av kirken og alle andre som hjalp oss til å gjennomføre konserten. Takk også til vår hovedsponsor Haugesund Sparebank. Vi er på jakt etter flere samarbeidspartnere. Syngende og spillende fra bak i kirken. Grasrotandelen Norsk Tipping verden Ønsker du å gi Grasrotandelen din til kammerkoret Bocca. Ved Haugesund kulturskole, synes du høsten er mørk og regntung.

Kammerkoret Bocca er et blandet kor bestående av unge sangere fra Haugesundregionen.Repertoaret er overveiende klassisk.See contact information and details about Kammerkoret Bocca.

Publikum sang entusiastisk med på vitaminer og mineraler Nå vandrer fra hver en verdenskrok og Deilig er jorden. Korets repertoar spenner på tvers av sjangerne. Skoleelevstudent kr 110 inkl, i korkomposisjonskonkurranser, får en prøvetid i koret på 2 3 måneder. Og sangerne er ofte å høre sammen med Bergen Filharmoniske orkester og som kjerne i koret ved Bergen Nasjonale operas oppsettinger. Høydepunkter i sesongen 2018 inkluderer en konsert i Grieghallen sammen med det verdenskjente engelske a cappella ensemblet Voces8 i april. Kammerkoret Bocca presenterer på denne konserten sanger hjertelege oslo av komponisten Steinar Eielsen i anledning hans 70årsjubileum. Våren 2014 fullførte hun Master i korledelse klassiskrytmisk ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Tilknytt deg på eller hos din kommisjonær.

Kammerkoret Boccas hjemmeside, kammerkoret Boccas Facebook side).Alle fremmøter er obligatoriske.Klipp fra Jeg synger julekvad kan sees her og klipp fra Biberslått kan sees her.


36 Comments

Leave your comment

Leave your comment