Aktive turer, sykkelturer, fotturer, mat- og vinturer

Italia-tips: Å reise med tog i Italia

Nordenskioldbreen, Isfjorden og den forlatte byen Pyramiden er bare noen av høydepunktene underveis i dette arktiske sommereventyret.Med frodig natur, solfylte strender, legendarisk musikk, livsglede, heftig salsa og verdens beste sigarer er Cuba et land man fort blir hektet.Nepal har flere av verdens høyeste fjell og er et "Mekka" for alle fjellentusiaster.

Bedriftsidretten - Jentetur italia

med Sogn. Vi skal bestige to fantastiske fjell, det ene er selveste Illimani på 6438 moh! Ikke rart Nepal er et av verdens vakreste land!, bli med på en 5 etapper lang topptur i hjertet av Jotunheimen på noen av de flotteste toppene Norge har å. Bli med oss på fjelltur i de vakre Dolomittene. Bli med på en av verdens vakreste skiturer! På tre dager går vi fra Finse, innom Demmevasshytta, og ender ved Hardangerfjorden - akkurat når fruktblomstringen er på sitt vakreste. I mai har vi vår egen Hvitserk-tur og håper på å oppleve alle grunnene til at turen over Jostedalsbreen fortjener klassiker-statusen. Fotturer på nesten ubebodde øyer? Her skal vi oppleve fantastiske panoramaer fra utsiktspunktene vi når på daglige fotturer, og nyte ekte italiensk hjemmelagd mat og god vin hver eneste dag. Vi har Chamonix som base, akklimatiserer oss godt og har den 4810 meter høye toppen som mål. Hver dag går vi på minst en 2000 meters topp. Fjellturen rundt Alpenes høyeste fjell, er en klassiker. Tusenvis av øyer, krystallklart vann, kritthvite strender og trivelige fiskevær gir en fantastisk ramme rundt denne firedagersturen. Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård med sine vakre øyer er et eldorado for program bryllup syklister. Juni 2018, vi elsker London. De 400 kilometrene mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven (Gjøa Havn) gir deg alt en polar ekspedisjon skal inneha. Utfordre oss gjerne med nye ideer og reisemål for din gruppe / omgangskrets vi arrangerer gjerne nye reiseruter kun for dere! Sunnmøre er et av Norges flotteste områder for toppturer. Etiopia er fortsatt lite kjent og lite besøkt. Pakk teltet, spenn på skia og fest pulkdraget! Fotturen rundt fjellet Annapurna i Nepal er kåret til en av verdens vakreste trekkingturer! Bli med til det beste av Lofoten, for på denne turen gjennom Lofoten er vi innom flere av de fineste turmålene på den verdenskjente øygruppa. Vi går store deler av den 154 kilometer lange West Highland Way. Fjellene er alpine og majestetiske, og på denne toppturhelgen går vi på tur med lokalkjent tindevegleder som tar oss med til de flotteste toppene og beste nedkjøringene., bli med oss på fjelltur til det lille, bortgjemte kongedømmet Bhutan. Med isdekte fjorder, snødekte fjell og et spennende dyreliv er dette en fantastisk tur som bare må oppleves!, bli med på en 5 etapper lang topptur i hjertet av Jotunheimen på noen av de flotteste toppene Norge har å. Vi pakker fjellstøvlene og bruker en uke i den vakre og spektakulære naturen på Madeira.

Helt i slutten av april og begynnelsene av mai. Vi skal på skitur gjennom Skandinavias indrefilet. Bli med på en 5 etapper lang topptur i hjertet av Jotunheimen på noen av de språklyd kryssord flotteste toppene Norge har. Vi legger alt til rette slik at du kan nyte dagene fra sykkelsetet.

Historiske bilder: Diverse fra Inga Rongsjord 76-78 MCmessa arrangert av mcek 1980 Krystallrally 1980 Hans Braathen.Mcek 30års jubileum 1993.

Jentetur italia

Det tar bare litt tid Østkysten er et eventyr av dype fjorder. Bli med Hvitserk på en helt spesiell langhelg til Svalbard Skimaraton. Vi reiser sammen i en liten gruppe med erfaren turleder til Alpene for å nyte gode snøforhold og bestille fødselsattest fantastisk natur. Kanskje har vi allerede en tur på vårt adresseavisen hjem program du ønsker å delta. Uansett hva som er ditt motiv vår erfaring er at de mennesker du reiser sammen med og møter underveis på reisen påverker din opplevelse. Strandliv i hippiebyen Essaouira, glitrende isfjell og kanskje sel og hval. Dette er Skottlands mest berømte fotturrute og underveis besøker vi naturligvis også et whiskydestilleri.

Largestcompanies Nordens største bedrifter

  • statsvitenskap ntnu snitt

    ved Institutt for statsvitenskap ved og tillitsvalgtsorganet Fagutvalget ved Institutt for statsvitenskap ved Universitetet i Oslo (UiO). The Gay Chain of Fate, usagiko-JOvi 201. Her intervjues personer i arbeidslivet

  • rett på egenmelding

    Arbeidslivssenter. Den som gjør bruk av denne retten skal varsle kommunen snarest mulig og senest innen en uke i forveien. Nå vil man utvide denne ordningen til alle bedrifter.

Bli med oss på en ny og eksotisk fottur!