Avganger værnes flyplass

Drammen aktiviteter for barn. Jeg vil bli rik

Postet på Jul 23, 2018 av i vil, bli, jeg, rik

med overraskende slutt. Og lille nykommer Mikkel vokser fra dag til dag. Eg valte og skrive ein stil om Noreg som ville bli eit sjølvstendig land. Trykk på

linken og se det fabelaktige prosjektet. Bokmål Moonthorns En kjærlighetsnovelle om et kontroversielt forhold. Inspirert av en artikkel i Aftenposten. I tillegg kommer jeg med en Rødhettebok for barn. Karakter: 4/5 Bokmål Rewind Om man bare kunne skru tiden tilbake - kort novelle med et konkret poeng. Nynorsk Brevet En novelle hvor handlingen er fra 1500-tallet. Bokmål Aldri mer Nina og Sebastian konkurrerer sammen i kunstløp. Bokmål Erfaring i perspektiv Oppgaven var å skrive om noen som hadde opplevd en skremmende/endrende naturopplevelse. Engelsk Grenser Novelle om terrortragedien som rammet USA ptember 2001 Bokmål Grieat Grandparents Hvordan det er å miste oldeforeldre som man er glad.(6 på eksamens oppgave) Engelsk Grisefalks! Oppgaven var å skrive begynnelsen av en roman. Bokmål Skriket Novelle om en voldtekt. Hilsen og billedgalleri og littegranne dates følger under. Den trykkede stemmingen er til å ta å føle. Sarkastisk science-fiction novelle som tar sted i år 2120. En jente som får kreft og om hennes oppturer og nedturer. For en sikker diagnose må hesten gastroskoperes. Hvem som helst kan tjene ikke seg rik på eiendom, mener milliardærer som selv har tjent store penger på kjøp av eiendom. Skisserer Ahmadi-muslimenes forhold i Pakistan. Håper dere liker den! Karakter: 6 (tentamen i sidemål,. Maddie går til psykolog etter psykolog, men er fremdeles deprimert. Karakter: 5 Bokmål Elsker deg fortsatt En jentes savn og anger i et brev til gutten hun elsker.

Isteden for å skrive en hel stil om hotell furuset hendelsen. Vil denne kveldsturen bli hennes siste. Det produseres mer enn dobbelt så mye spytt per vekt høygress i sammenligning ved foring av samme vekt kraftfor. En uforglemmeig opplevelse med over hundre gjester. Bokmål Erten Det er ikke greit å være liten. Ble veldig fornøyd så legger denne ut Bokmål De gode hender Novellen handler om hvordan en ulykke kan bli et vendepunkt i livet. Håper dere liker det," oppgaven var å skrive om en daglig utfordring. Bokmål To venninner Norsk stil fra. Den handler naturlig nok om en person som er annerledes.

Jeg vil bli rik

Nynorsk Dropen En flott novelle hvor temaet er homofili og undertrykkelse. Bokmål Speilet En liten tekst skrevet på skolen om egen og andres oppfatning av ens eget utseende. Og beskriver nøye hvordan de ti siste sekundene var. På besøk i Nina og Heddas parsellhage midt i Oslo sentrum. Handler om tre venner 5 Bokmål I mørket er alle katter grå To tenåringer. Engelsk For sent Om venninner som har glidd fra hverandre. Og noe som gikk så forferdelig galt 6 sidemål, klasse Bokmål De ti siste sekundene i mitt liv Handler om en turn som krasjer med bil. Sammen med en spansk og en fransk roman blant annet.

Å søke jobb i Norges fordomsrike samfunn.Vil du starte firma?Bokmål Nå eller aldri Tragisk novelle, skrevet.


7 Comments

Leave your comment

Leave your comment