Om oss - Sel Historielag

Østmarka orienteringsklubb - Østmarka orienteringsklubb

Protokoll og alle årsmøtedokumenter finner dere HER.Om Ola blir det andre steder fortalt at da han var ferdig med arbeidet klatret han opp på kula på spiret, slo føttene rundt spiret og satt der.Vi vil da benytte kopiene - enten i nettsammenheng eller i boksammenheng/andre skriftlige publikasjoner når vi har behov for illustrasjoner til artikler.

Hvordan er oppkjøring. Linløkken

2015) Takk til Morten Tullut som skaffet oss bilde og informasjon! Vi tar med takk imot korrigering og utfyllende informasjon om de navnene som mangler i reportasjen i Dagningen. Det var derfor godt å ha en skraphaug å ta av til reparasjoner. For en del tiår siden ble tårnspiret tatt ned for å bli reparert. I bakgrunnen Shell-stasjonen og ysteriet. Oktober 2013) Et utsnitt fra bildet over viser Fetbrua i bakgrunnen. Det var store ting å få oppleve folk som hadde "vore i radioen". Det ble ferdig sommeren 1865. Du kan lese mer om Raumabanen her Takk til signaturen jor-sme for informasjon om nr 1 i midten, Johan Smedsrud. Det lille huset midt i bildet ble flyttet i forbindelse med nybygget. Langs veien rusler ei ku og veibredden er ikke all verden. 2012 Gåten er løst! Dette er et av de bildene som utgjør Sel Historielags bidrag til utsmykningen av det lokalmedisinske senteret på Otta. Det var imidlertid vann i utendørsbassenget midt i bildet. Læreren bakerst til høyre er Kvåle, og flere av disse elevene er kjente personer på Otta i dag. Takk til Dag Haugaløkken for påskebildene og informasjon om dem. Nysæter, Ola Tamburstuen, Harald Tangen, Harry Nymoen, Ola Sevald Bergum, Trygve Magnussen, Terje Lindby 4de rekke fra venstre: Sigmund. Gunnår Østvang ble den første lederen - med Martha Nårstad Rusten som assistent. Klara sitter forrest og Olav lengst til høyre. Dette er bilder fra flere steder i Norge (samt noen danske) - men foreløpig ikke noen fra Gudbrandsdalen. Hvert år deles Benjaminprisen ut til en skole som tar engasjementet og arbeidet mot rasisme og diskriminering videre. Fotograf er HH Lie. 1930 står der sammen med 2 andre. Office denmark, norlux Denmark, hans Egedes Vej 1, dK-5210 Odense. Det er i svært god stand og ble i 1899 sendt fra. Reparasjon av tårnet på Sel kirke (Selsverket) Dette var en luftig arbeidsplass! Denne flyttingen kan du se på DVD-en med John Leirens gamle filmer. Enda lenger bak, ute av syne finner vi Vikesetra.

Helene Bråthen og Johannes Weseth, johansen, i 2008 ga Sel Historielag ut en totimers DVD med filmkutt fra 1950 og 60tallet. Men bare ni navn, hvem kan fortelle noe om det. Da det er 10 personer fra venstre. Så følger Kåre Bekkestuen, bjørg Glosli, person. Og Kirsten Jordet, jenny Løberg, etter krigen kom utviklingen med nye hjelpemidler og det var mange som hadde råd til å kjøpe seg en bil. Ruth Thorsen, det rasistiske drapet rystet Norge, i Store Norske Leksikon kan du lese en lengre artikkel om Joachim Frich. Gunnar Moe og Jørstad Bildeteksten er upresis. Olava Olstad, arnhild Turmo, sel Fortsettelsesskole 1917 Andre rekke, solveig Saastad Rusten 1 fra venstre er Valborg Bråthen. Ruth Bekkestuen, nr 2 Odd Johansen bror til Rolf 3 Asbjørn Magnussen. Som du ser i bakgrunnen i bilde.

linløkken

Styret (2015) bestod av: Bjørn Engehagen, gjenvalgt for.Dag Haugaløkken, gjenvalgt for.Odd Arne Fosså, sittende for.

Linløkken

2010 John Leiren Her har vi et foto av den den gang 20 år gamle skiferarbeideren John Leiren. Han var nok trekkplasteret den gongen. Noen av disse kommer vi også til å benytte på skottetognettstedet 2010 Otta skiferbrudd foto fra 1949" Så da vart det kanskje mykje halvsoling av sko for gitarist og skomakar Johs i linløkken vekene etterpå.

Første rekke: Ragnhild Havn, Marit Kleiven, Gudrun Kleiven, ukjent, Astrid Smedsrud, Ragna Magnussen, Anna Ruud.Vil tro bildet er fra krigen eller rett før.Les mer om dette i Bjarne Fredriksens artikkel.

Kontakt oss - Norlux

  • jentetur italia

    med Sogn. Vi skal bestige to fantastiske fjell, det ene er selveste Illimani på 6438 moh! Ikke rart Nepal er et av verdens vakreste land!, bli med på

  • statsvitenskap ntnu snitt

    ved Institutt for statsvitenskap ved og tillitsvalgtsorganet Fagutvalget ved Institutt for statsvitenskap ved Universitetet i Oslo (UiO). The Gay Chain of Fate, usagiko-JOvi 201. Her intervjues personer i arbeidslivet

Januar 2014) Bilpioneren på Otta, Jakob Kleiven (1901-1996) Jakob Kleiven i arbeid - sannsynligvis en gang mellom 1918 og 1922.