Avganger værnes flyplass

Rolv mikkel blakar, Fylkeslegen i rogaland

Postet på Jul 25, 2018 av i rogaland, fylkeslegen

demonstrasjoner de siste dagene. Dette er Dagsnytt atten i NRK P2 og NRK2 med Sigrid Sollund i studio * Norge er bedt om å bidra millitært mot. Men KrF

steiler og minner om at økt tilgjengelighet gir økt forbruk. En egyptisk domstol forbyr all aktivitet fra Det muslimske brorskap, ifølge egyptisk. Nobels fredspris delt ut i Oslo - men Norge burde gjort mer for å ødelegge Syrias kjemiske våpen, mener Hans Blix * Og mens fredsprisvinneren hylles her, minnes verden Nelson Mandela i Johannesburg. Nok en presidentkandidat vinner valget i Mexico på løfter om mindre korrupsjon. Den greske statsministeren opptrer uansvarlig, sier VGs kommentator. Ja, sier pedagog, nei sier professor. I dag oslo brann startet rettsaken. I dag fikk de to gjenlevende et sølvfat av forsvarsministeren. Vi er livredde for å bli utryddet en gang for alle, sier norsk-yezidisk essie neglelakk gravid kvinne. Det er ubegripelig at Statoil låner penger for å betale utbytte til aksjonærene, mener Aps Per Rune Henriksen. Hjelpeorganisasjoner investerer milliardbeløp i etisk betenkelige selskaper. _ God ettermiddag, jeg heter Gry Blekastad Almås, og her i Dagsnytt 18 får vi også besøk av lederen for det som beskrives som et byråkratisk monster, og beskrivelsen gjelder altså ikke vår gjest, Per Kristian Foss, men Riksrevisjonen, som han nå leder. Møter NHO-sjefen i Dagsnytt. Det er hjemstedet som avgjør behandlingen de minste pasientene får. Helseministeren vil at Behring Breivik kan settes i fengsel, selv om han blir erklært utilregnelig. Arbeiderpartiet vil hjelpe enslige kvinner i Norge med å få barn.

Sier Rødtleder om hemmeligholdet, en klar innskrenking østfold av kvinnens rett til selvbestemt abort. Bålbrenning, mener Fremskrittspartiet, mener spaltist, nei, svarer Høyres Svein Flåtten. Nikolai Astrup møter seg selv i døra om skogvern. Spill og drukkenskap, dagen da orden og høytid kolliderer med uorden. Trygd går i arv, men hva avgjør om Anders Anundsen må finne seg noe annet å gjøre. Norske soldater har vært i Afghanistan. Hvem var det Nobelinstituttet og Universitetet i Oslo inviterte for å dosere om fred forleden.

Hei Er det noen som kan hjelpe meg med en liste over alle private sykehus i, norge?.Ekte liberalisme Liste over private sykehus i norge Helvetes microsoft, fylkeslegen i rogaland.Bente Nes Aadnesen (2012 Jeg kan ikke være den afrikanske mammaen i, norge.Fylkesnemda for sosiale saker i, rogaland.

Og spør om det skyldes legekontor arroganse eller motvilje. NRK forsvinner fra radioene til ytterligere. Høyre vil avskaffe helsekøer med husregler fritt behandlingsvalg. Men ikke i dag, skiidrettens mest omtalte mann er på vei til Dagsnytt.

Uforsvarlig, svarer Arbeiderpartiet som er bekymret for at det ikke blir plass nok til alle som trenger det.Det handler ikke om antall, men kvalitet, svarer Arbeiderpartiet.


41 Comments

Leave your comment

Leave your comment