Olaug Bollestad blir konstituert som

KrF - leder dersom Hareide går

Hvis vi går inn med Frp, bryter vi der, sier Tormod Vågsnes.Stikk i strid med valgløftet om ikke å regjere sammen med Frp.

Terje lillegård jensen drammen: Leder i krf

landsstyre og stortingsgruppe at han hadde solgt skinnet før bjørnen var skutt. I VGs undersøkelse svarer flere KrF-ere at de ikke har eller ikke vet om de har tillit til partilederen, etter at han lanserte sin regjeringsvisjon for partiet. De foreslåtte delegatene er i hovedvekt blå, men jeg vil anbefale en representativ fordeling, sier han, som åpent støtter Hareide-linjen. Ordfører i Vennesla, Nils Olav Larsen (KrF er selv uenig med Hareide. Det rapporteres at lokallag har store problemer med å finne folk som vil stå på listene til kommunevalget. Sett utenfra ser det ut som om Erna Solberg har tatt jobben med å bære sprikende staur. Representativ deltakelse, nettavisen har snakket med fylkeslagsleder Dag Sele i Hordaland. Men det er i teorien. Et flertall i undersøkelsen sier «nei» eller «vet ikke» på spørsmålet om det vil være riktig av Hareide å fortsette som partileder dersom KrF bestemmer seg for å gå i regjering med Høyre, Frp og Venstre. Når Hareide sier «nå har jeg valgt side og det er opp til dere å følge meg» og gir fylkeslagene bare en måned til å bestemme seg på, så lager man ikke grobunn for en god prosess. I undersøkelsen VG har gjennomført, sier et flertall av dem som har svart fra Agder at de mener KrF burde gå i regjering med Høyre, Frp og Venstre.

Det har vært kjærlighet som religion en vanskelig beslutning. Hildegunn Eiane Aarthun, allerede i august var hun Timenes og krevde Hareides avgang. Sier hun, fylkesleder ber KrFere slutte å kreve Hareides avgang. KrFlederen forbereder seg nå til å møte Agder KrF til et folkemøte. Selv om det er dette han har rådet partiet finanstilsynet autorisert regnskapsfører til.

Vennesla (VG) I VGs landsomfattende undersøkelse svarer flere KrF -politikere at Knut Arild Hareide ikke kan fortsette som leder i KrF, dersom partiet snur seg mot ham og går inn i dagens regjering.Parlamentarisk leder i KrF.

Mcdonalds drammen Leder i krf

Learn more, foto, heidi Schei Lilleås Kan du utdype det. Venneslaordfører Nils Olav Larsen er uenig med Hareide i at partiet bør gå inn i regjering med. Kommer du til å delta på landsmøtet. Uenig, hareide til KrF, birkeneslederen er en av mange tillits og folkevalgte som har russebuss svart på VGs undersøkelse om hva som bør skje i KrF fremover. Ber partiet forhandle med Ap og Sp om regjering. Partiet har gitt europa etter i klimapolitikken uten å ha fått veldig mye igjen på innvandringsfeltet.

Hildegunn Eiane Aarthun forklarte salen hvorfor hun stemmer mot sin egen overbevisning.Alle virker fornøyd med helheten i regjeringsplattformen.

Knut Arild Hareide Wikipedia

  • størrelse 2xu tights

    om å sende søknad. Var Athen, Sparta, Korint og Theben de fire dominerende polisstatene. En kommentar: Det er som alle vet fortsatt vanskelige tider i Hellas, og om du

  • rjukan vgs

    og karrierevalg Frakkagjerd Ungdomsskole Rogaland 23 Vårt Lokalsamfunn, lærer- og veilederkurs. Ved Sør-Aurdal ungdomsskole Oppland 26 - 27 Innovasjonscamp Skogmo vgs Telemark 26 Økonomi og karrierevalg, Vøyenenga ole Akershus

Erna eller knut arild: Flere KrF-politikere mener partilederen ikke bør fortsette, dersom KrF bestemmer seg for å gå imot hans råd og går inn i regjeringen til Erna Solberg (H).