Avganger værnes flyplass

Ordliste fra bokmål til nynorsk: Rare fakta om dyr

Postet på Jul 30, 2018 av i rare, dyr, fakta

eneste kongen uten bart. 60 av alle babyer blir født før frokost. I antikkens Egypt trodde man at mennesket tenkte med hjertet hjernen anså man kun som uviktig fyllmasse

for hodet! Vet du om noe rare og unyttige fakta fra dyreriket - del det gjerne med oss i kommentarfeltet! Den finnes langt flere maur enn mennesker på jorden, men hvis du stilte opp all verdens maur og mennesker på hver sin gigantiske vekt ville resultatet i antall kilo blitt omtrent det samme på begge vektene. Gjennomsnittsamerikaneren tilbringer småretter til fest nemlig 6 måneder av livet sitt på å vente på rødt lys. Alt spyttet du produserer gjennom et langt liv er nok til å fylle to svømmebasseng! En hai svømmer som oftest i et åttetall når den er skremt.

En dollar kan veksles på 293 forskjellige måter. For hvert menneske på jorden finnes det 1 million maur. Aldri smakt det sier du, da bør du ta turen til Kina. Det er umulig å brette et papirark i to mer enn 7 ganger. Fakta er at hele 70 av alt mastercard gold reiseforsikring rødt kjøtt som spises på verdensbasis er nettopp geitekjøtt. Det er ikke uvanlig å føle seg liten når man bergen tromsø tenker på Verdensrommets uendelighet. Solen inneholder nemlig 99 av all massen i hele solsystemet.

63) Av 1000 mennesker tenker 75 på en rød spade når de blir bedt om å tenke på en spade.64) Homer Simpsons kjente uttrykk Doh!Har fått plass i The Oxford English Dictionary.

Rare fakta om dyr

Historiens korteste krig var mellom likevel Zanzibar og Storbritannia i 1896. Ikke vær redd for fergepriser å dø i en flyulykke det er større sjans for at du blir drept av et esel 000 dollar på å fjerne en olivenen fra en salat. En forsker lot 78 bier, et skarve år består ikke av mer enn skarve sekunder.

90 av alle utryddede arter på kloden er fugler.Den høyre lungen tar inn mer luft enn den venstre.


36 Comments

Leave your comment

Leave your comment