Avganger værnes flyplass

Skademelding skjema bil - Språkreise ef

Postet på Jul 25, 2018 av i språkreise

mulighet til å forbedre engelskferdighetene dine effektivt mens du opplever et nytt land og får venner fra hele verden. Uavhengig av hvor du reiser, kan du velge mellom å

bo hjemme hos en lokal vertsfamilie, eller på et av våre EF studenthjem sammen med internasjonale studenter fra hele verden. Skoleundervisning er vesentlig dersom du vil lære å snakke flytende tysk, men det er ikke tilstrekkelig - daglig praktisering er vel så viktig. Språkreise til Malta er en perfekt kombinasjon av engelskundervisning og fritid. Meld deg opp på språkreise til Australia 2018 i dag, så du kan begynne å glede deg! Velger du å bo hos en vertsfamilie, tilpasser du deg raskt familiens levemåte og dagligdagse rutiner, på den måten får du også språkreise et dypere innblikk i kulturen fra innsiden. På en språkreise til Tyskland, bor du hos en lokal vertsfamilie og får på den måten muligheten til å praktisere tysk daglig i trygge omgivelser og plukke opp lokale ord og uttrykk. Dine japanske venner kommer utvilsomt til å bli overrasket den første gangen du bestiller mat på japansk eller leser et japansk skilt. Sydney derimot, kan foruten strandliv også by på mer urbane opplevelser, Australias største by har et helt unikt kulturtilbud med alt fra kunst til shopping. Språkreise til Canada, språkreise til Malta, språkreise til Australia. Som en del av en lokal vertsfamilie får du dessuten oppleve hvordan den japanske kulturen er fra innsiden og får på den måten en mer helhetlig opplevelse. Enten du kun tilbringer noen uker i Japan, eller et helt år, vil en språkreise til Japan utvilsomt gjøre underverker for japansken din. Opplev helt nye, spennende omgivelser, på språkreise Australia får du sjansen til å se både kenguruer og koalaer i sitt naturlige element. En studentmagnet, ettersom engelsk er morsmålet til majoriteten av innbyggerne i Malta, har språkreise til Malta blitt et svært populært alternativ blant studenter som vi lære å snakke flytende engelsk. Språkreise på engelsk er en unik mulighet til å lære å snakke flytende engelsk mens du blir kjent med en ny kultur og spennende mennesker fra hele verden. På språkreise til Australia kan du være helt trygg på at du får et profesjonelt opplegg med førsteklasses engelskundervisning i tillegg til en tettpakket timeplan etter skoletid fylt med spennende aktiviteter, samt mange nye venner fra ulike deler av verden.

Språkreise ef: Trond haukedal psykolog

Har du bestemt deg for å bli med på en språkreise på engelsk. På den måten får du en mer naturlig tilnærming til språket. Allsidige Australia, språkreise til Cairns, velg den riktige destinasjonen, deilig strandliv. Våre språkskoler i Malta ligger bare et steinkast unna de kritthvite strendene. Programmer for 25, men klarer ikke å bestemme deg for hvor du vil dra. På en språkreise i Tyskland omgås du tysktalende daglig og blir forordning nødt til å praktisere tysk fra første dag i hverdagslige situasjoner. Språkreise Australia er en fin anledning til å lære engelsk grundig og legge et godt grunnlag for en studiekarriere i utlandet mens du samtidig utvider horisonten din. Så en språkreise i Malta legger til rette for å kombinere undervisning og late timer på stranden. Her bor du sammen med internasjonale studenter fra hele verden i moderne leiligheter med sentral beliggenhet. Programmer for 25, gode tyskferdigheter er utvilsomt en fordel i forretningssammenheng.

Reis på språkreise til California og få minner for livet!EF tilbyr språkreiser for deg som vil lære språk og oppleve verden.

Er Brisbane midt i blinken for deg. Kan du velge mellom å bo hjemme hos en lokal vertsfamilie. Små klasser er en forutsetning for å lære engelsk effektivt. Velger du derimot å bo på et EF studenthjem. Språkreise Tyskland er en perfekt anledning til å lære å snakke flytende tysk. Språkreise til Singapore, bli kjent med mange spennende kulturer og få venner fra hele verden. Så hvis du vil nyte litt sol og strandliv i løpet av din Australia språkreise.

Programmer for 10-16 år, programmer for 16-19 år, programmer for 19-25 år.Tyskferdighetene dine vil forbedre seg i takt med din deltakelse i lokalmiljøet, lær tysk mer effektivt sammen med klassekamerater ved å praktisere tysk sammen i hverdagslige settinger.


9 Comments

Leave your comment

Leave your comment