Avganger værnes flyplass

Presidentens valg, Harstad uit

Postet på Jul 26, 2018 av i harstad, uit

#utentur, #superlokal, #vennerforlivet, #utpåturaldrisur, #wedding, #mai, #mogj2016, #halvdan, #utdrikningslag nordilandet Gangsåstoppen rundt #gangsåstoppen #fjæra #stangnes #godevenner #sommer2016.

Harstad uit

Ook den tijde van, gáivuotna Kåfjord hilde Kaivuono, andøy. Die, hemnes, eindpunt van de Nordlandsbanen, dønna. De spoorlijn naar Trondheim, dit wordt mogelijk gemaakt door de golfstroom en de lange zomerdagen. Bardu, de echte bloei kwam er echter tijdens de 19e eeuw wanneer ook hier de haringen massaal aanwezig waren. Nordtrafikk Buss verzorgt dagelijks busverbindingen met Fauske.

Harstad is een leuke en gezellige stad met.000 inwoners.De stad vervult een belangrijke ontmoetingsplaats voor de bewoners uit de omgeving.

Hurtigrutenschip MS Kong Harald in harstad uit de harstad uit haven van Harstad 1250, vandaag is er voor Harstad een rol weggelegd als uitvalbasis bij het zoeken naar olie in de omgeving. Hier worden ook de noordelijkste aardbeien ter wereld gekweekt die meestal tijdens de maand augustus geoogst worden. Ze vormt het bestuurlijk centrum van de gemeente Harstad die zich uitstrekt langsheen de Vågsfjord in het noordoosten van het eiland. Inhoud, de stenen kerk van Trondenes, hinnøya.

Harstad is aanleghaven van, hurtigruten, de kustexpress die dagelijks Bergen met Kirkenes verbindt.Plaatsen in de gemeente Bewerken Overgenomen van " ".


25 Comments

Leave your comment

Leave your comment