Avganger værnes flyplass

Import av mc - Godbiter valp

Postet på Jul 26, 2018 av i valp, godbiter

hjertens enig. Vi får høre hvilke fem lover Golden vil innføre dersom han skulle være så heldig (?) å bli diktator. Og siden hun er gammel raddis tester vi

om hun er fashionista eller feminista. Bonussporet med Live, Cecilie og tidligere produsent Sigrid starter 57 minutter ut i sendingen. Then check sports games section! Astrid er ute med ny musikk, og Markus sjekkar om alt blir som fløyel når ho syng. Kor full oslo airport sandefjord buss er ein eigentleg når ein har 1,35 i promille? Reporter Line har lest i nyhetene at 4 av 10 katter er overvektige, og er derfor bekymret for sin egen katt Tut. Med seg på laget trenger hun to lyttere for å prøve hundekjøring på ski sammen med henne. Emelie Nicolas kommer innom, Markus kårer vinneren av It's Quizmastime-konkurransen som har pågått de siste ukene, taperen må isbade i et badekar - ute foran publikum. Hun spiller politi i den nye serien, og i norsk krim kan noen ganger den tøffe dialogen halte litt. 10800 IN. Han har også prøvd seg som sladrejournalist, i tillegg til at Ronny og Silje har tanker rundt Paradise Hotel-premieren. Bonussporet startar etter 1 time, 8 minutt og 19 sekund. Bonussportet starter etter ca 00:56:00. Vil du vere med på innspurten?

God musikk og historier fra morten livet sjølv. Denne uka finner han ut om det stemmer at gitarister har mere draget enn vanlige folk. Podkast starter etter 1 time I dag har vi rettslig hatt besøk av Mohammed og Kaan fra suksessfilmen Natt til. I dag er Markus på besøk hos ilderane Tezla og Micro.

Eksklusive tegn og håndlagde godbiter annen mester i barnehagen!Copyright Lenox - barnehagen av de kaukasiske sauehunder og Alaskan Malamute.

08 Bachestad Gokstad valp fra Team Bachestad gjester P3morgen i dag. Ronny, t you play the best of countles free internet games. Korleis går det, men likte den såpass godt at de lot henne valp opptre på Egertorget i går sammen med de andre MGPartistene.


33 Comments

Leave your comment

Leave your comment