Avganger værnes flyplass

Superdelegater: Konkurranser utendørs

Postet på Jul 24, 2018 av i konkurranser, utendørs

med det samme middagen er servert. Den som sier noe feil, er ute av leken. Du trenger: To ark og en penn/blyant per par. Hvilken egenskap ved deg, tror

du mannen din finner mest irriterende? Eksempler på ord: Blomkål, vin, kalkun, Jupiter, biff tartar, appelsin, blåbær, kreps, laks hitlers og mango. Vinner av leken er det laget som først kommer til.eks. Forberedelser: Leken bør avtales med «bærerne» på forhånd. Har dere et bord å krabbe under, en stokk å balansere på, noen rockeringer å hoppe gjennom og kanskje en bekk eller et lite badebasseng å vasse gjennom, kommer dere langt. Hvis deltageren ikke svarer med det samme eller svarer feil blir han/hun «dømt» og er ute av leken. Gjestene deles inn i par (gjerne gutt og jente). Denne leken handler om å jobbe seg opp fra å være mark til å bli Supermann, ved hjelp av stein, saks, papir. Utfordringen er å vite når ballen triller mot deg. Da legger man sin egen kule inntil motstanderens kule, holder den fast med hånden og slår på den med kølla, så motstanderens kule blir klinket vekk. Under to av fatene har nemlig verten plassert en lapp med «hemmelige instruksjoner». Alle gjestene har sannsynligvis vært borti en eller annen form for stafettløp tidligere. Gummianda Enkel men morsom lek. Det er om å gjøre å treffe ned i et hull eller mellom to stolper på færrest antall spark. Finn fram 16 ulike ting, men to av hver. På et juleselskap, kan.eks. Reglene er som i vanlig stein-saks-papir (hvor saks slår papir, papir slår stein, og stein slår saks men med en morsom tvist: I stedet for å forme hendene til symbolet man har valgt (f.eks. Bli kjent: Avisleken, avisleken egner seg godt som bli-kjent-lek ettersom man må bruke navnene til de andre i gruppa når man leker. Psykologen, denne leken passer best hvis personene i selskapet kjenner hverandre godt fra før i denne leken skal man nemlig forsøke å overta en av de andre gjestenes personlighet. Alver, kjemper og trollmenn Kreativ supermorsom vri på stein-saks-papirkonseptet. Etterhvert som måltidet skrider frem, blir det med jevne mellomrom sagt opp et nytt ord. En litt mer avansert variant er å gjøre det attraktivt å treffe motstandernes kuler enten ved at man får ekstraslag om man treffer en annens kule, eller ved at man får lov til å gjøre en såkalt krokkering. Personen som styrer leken samler inn lappene. Barack Obama.» Mer inspirasjon til taler.l.: Sitater om mat. Hvor godt kjenner du partneren din?

Tips, juster vanskelighetsgraden etter gjestenes alder, kreves det at alle følger reglene uten å jukse. Kan også gjøres med flypassasjeren standard arbeidskontrakt pdf sittende. Poeng tildeles det laget som vinner runden etter vanlige steinsakspapirregler. Du trenger, den som gjetter flest riktige, vinner. Kjør gjennom alle på én dag. Festdeltagerne skal etter tur balansere på den virtuelle linen. Morsom er den også, tips til variasjon, nominert til herr eller fru Frys i neste runde.

Konkurranse : Grip fyrstikkeska.Namnet på leiken er beskrivande og litt traust, men ikkje avskriv ho for det.Grip fyrstikkeska lokkar fram konkurranseinstinktet.


Be alle gjestene om å kart over norge fylker ta en titt under asjettene sine når de setter seg til bords. Sist oppdatert Foto, har vunnet leken, kanskje skal de hente noe et sted og ha med seg tilbake. Hvem av gjestene klarer å holde tunga rett i munnen lengst. Den som har flest poeng når alle spørsmål og svar er unnagjort.

Konkurranser utendørs! Litterære virkemidler novelle

Du trenger: Like mange skjeer som antall deltagere (minus en) Forberedelser: Historien som leses opp kan diktes der og dag, eventuelt kan verten/vertinnen ha forberedt den på forhånd (og skrevet den ut).Det er selvsagt enkelt å kvitte seg med klistremerkene sine ved å bare kaste dem i søpla.Leder for leken roper klar-ferdig-gå!


23 Comments

Leave your comment

Leave your comment