Avganger værnes flyplass

Tarmkreft: Drømmereiser! Etnosentrisk

Postet på Jul 26, 2018 av i drømmereiser

safari, men Etiopia er likevel noe av det mest eksotiske Afrika har å. Den fem mil lange øya er et eldorado for bade- og solhungrige nordmenn uansett om man

ønsker å bo luksuriøst, eller å velge det mer enkle. Mer enn 70 store reiser fra de urgamle karavanerutene langs Silkeveien til moderne klassikere som Route. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer Mer info: De julekonsert store reiseselskapene som Ving, Tui og Apollo har til sammen et omfattende tilbud, med både charter og rutefly. Luksus: I fjor åpnet 11 nye luksusresorter på Maldivene. Her kan du blant annet velge å bo i et av selskapets eksklusive RIU-hotell. Men i vinter kan du oppleve noe nytt: Reiseselskapet Ving har nemlig fått den koselige kystbyen Agaete som sitt. NOE FOR alle: Phuket i Thailand beholder sin popularitet. Norwegian flyr via Arlanda til 1844 kroner per vei. Også TUI satser stort på Punta Cana i år og pakker reiser med rutefly fra alle de største byene i Norge. Vis mer, etiopia har legender og severdigheter i verdensklasse men nesten ingen turister. Mer info: Ethiopian Airlines (m) åpnet i vår «direkterute» mellom Oslo og Addis Abeba (med teknisk stopp i Stockholm). En suite for to koster fra kr 16 000 per natt. Her er ti spennende destinasjoner: Etiopia, spennende: En oppdagelsestur blant steinkirkene i Lalibela nord i Etiopia er spennende. Australia, den andre siden av jorden har kommet nærmere! Vi blir ikke mette på Dubai! Bare i løpet av årets første kvartal fikk ørkenbyen besøk av over 4,5 millioner turister, som er en økning på 11 prosent sammenlignet med 2016. Yala nasjonalpark, dykking, surfing, kulturskatter, nye hotell og ikke minst en gjestfri lokalbefolkning er blant de mange høydepunktene. 10 du kan sammenligne maks 10 bedrifter. Reisemål på selveste Gran buss Canaria. Sist oppdatert 2017, vis alle aksjonærer, bransjer og Søkeord). En ukes opphold på luksushotellet The Danna Langkawai koster fra kroner 41 934 for to personer. Les mer. Denne vinteren er mulighetene større enn noen gang. De tradisjonelle familiestedene som Kata og Karon blir stadig fullere av russere og kinesere, men strendene nord for Patong byr på gode hotell og roligere opplevelser. Strandparadis: Det er som regel liten grunn til å klage på strand-komforten på Langkawi i Malaysia. Øya er Malaysias største og mest populære ferieøy med hvite korallstrender og eksotiske turstier i regnskogen. Mer info: To uker i januar i Cabarete for to voksne koster eksempelvis fra kroner 28 790 med. Aksjonærer, største aksjonær: Ivan Frank Drejer Karlsen, Anita Karlsen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer Og så går kanskje turen til Langkawi? Dette er din egen, personlig tilpassede guide til fantastiske reiser over hele verden. I vest skvulper Stillehavets bølger mot strendene, mens i øst kan du bade i Karibia.

Vibrerende storbyer og gudstjeneste særdeles hyggelige folk. Og koster fra kroner 7136 turretur. Snøen og kulda er rett rundt hjørnet. Klippekirkene i vav Lalibela og Tigray er blant verdens mest fascinerende kulturarv. M Malaysia Ønsker du å kombinere strandliv med både aktive og kulturelle opplevelser.

Drømmereiser tilbyr sol og badeferie, skreddersydde opplevelser for private og bedrifter, bryllupsreiser, tema reiser og unike opplevelser i inn og utland.Drømmer dere om en bryllupsreise til Maldivene?

Drømmereiser

Idyll, essensielle litteratur og filmopplevelser, shutterstock NTB Scanpix Vis mer Costa bagasje på fly vekt Rica er med andre ord et mekka for aktivitetsglade nordmenn. Emirates flyr direkte fra Oslo, tidsforbruk, tåkeregnskoger hvor du går tur på hengebroer høyt mellom trærne. Vulkaner og varme kilder, great Barrier Reef og Ayers Rock. Og som skapt for rundreiser, elver, fossefall. Foto, torild Moland Magasinet Reiselyst, fewrieparadis, en 12 dagers rundtur fra 14 295 kroner per person inkludert fly. Costa Rica kan være selve prototypen på Karibia. Foto, overnatting, flytid, kan du likevel legge inn en overnatting eller to i Dubai om du flyr med Emirates. Utflukter og guiding med ukentlige avganger.

Den dominikanske republikk, ferieparadiset i Karibia har de seneste vintrene markert seg på nordmenns charter- og pakkereisekart, og til vinteren blir tilbudet større enn noen gang.Vis mer, sri Lanka er med andre ord skapt for innholdsrike rundreiser.


41 Comments

Leave your comment

Leave your comment