Avganger værnes flyplass

Sertifikat lett mc - Dagfinn knudsen til salgs

Postet på Jul 23, 2018 av i til, dagfinn, knudsen, salgs

Terje Ogden og Redd Barna. Medlemmer i D104J kan lese mer om 100-årsfeiringen og annet i Nyhetsbrevet fra Lions Norge. Lcif har mobilisert mer enn 197,000 USD til katastrofehjelp

etter jordsjelvet i Nepal. Men mye mer enn bare de fire H'ene til 4H; ikke minst H for Håp. Med tydelig stor glede mottok Barnekreftforeningen en gavesjekk.000 kroner lørdag fra Lions Club Fredrikstad og Lions Club Fredrikstad/Glemmen som er henholdsvis 60 og 30 år. Det er naturlig, men det gjør at vi må rekruttere flere. Mandag var gleden stor i kommunens rehabiliteringsavdeling. Her kan du lese artikkelen om Lions tulipanaksjon og mitt valg i påskemagasinet til Mediasenteret i Vestby. En runde med sms og mail til våre nærmeste selger ut fort, garantert. Lionsklubbene i Mosseregionen, sone3 D104J, gjentar suksessen og inviterer til Dansefest for funksjonshemmede Søndag.

Vi har også fått med artikler sykehuset østfold moss avdelinger om den store jubileumsgaven fra Lørenskogklubbene og en MJFtildeling. Sier Kristin Utakleiv, erik Nordby er tildelt Melvin Jones Fellow for sitt langvarige og gode arbeid mot stoffmisbruk i Nitteda. Med følge som deltok i Borgertoget. Det var 36 glade Lionsmedlemmer fra LC Drøbak. Sone7 D104J, mai og sept, sok på GLbrev viser andre opplæringsaktiviteter i vårt distrikt Lions Club Nesodden.

Galleri D40 er et anerkjent kunstgalleri i Oslo, etablert i 1972.Vi er spesialister p grafikk, b de av eldre og nye kunstnere.

Søndag i advent ble på alle måter den perfekte dagfinn knudsen til salgs dagen for Jul på herregården både for store og små. Arrangerer for niende år på rad kunstutstilling i Skedsmo Samfunnshus på Skedsmokorset. Det er en god tilbakemelding, lC Rakkestad tilhører sone4 D104J Artikkelen er klippet fra Østlandets dagfinn knudsen til salgs Blad papirutgaven. Følg med på hennes side framover flere konserter kan være på gang. Artikkelen er klippet fra Romerike Blad fredag. Overrekkelsen ble gjort på klubbens 45 års markering på Rotnes Bruk. Konsertens overskudd går til Lions Røde Fjær. Vi ser frem til videre samarbeid i årene som kommer. Det skjer en fornyelse og vi har ting i alle prisklasser.

Bestilling må være oss i hende senest søndag.Her følger månedsbrevet for november fra DG Lill Alver, LC Nedre Romerike.


50 Comments

Leave your comment

Leave your comment