Avganger værnes flyplass

Gravid uke 15 bilder - Samordna opptak venteliste

Postet på Jul 24, 2018 av i samordna, venteliste, opptak

norsk fødselsnummer" for å logge inn uten norsk fødselsnummer. Du har fått en frist for opplasting i søknaden din basert på hvilken søknadsfrist du har. Det er mulig å

takke ja til både studietilbudet i hovedopptaket og til å stå på venteliste til suppleringsopptaket. Viss du ikke har registrert svar innan fristen, blir dette tolka som nei. Det er som oftest ett av lærestedene du har søkt som er saksbehandleren din. Ved supplering skal det gis like mange tilbud i kvoten for førstegangsvitnemål som i ordinær kvote. Du er selv ansvarlig for å sjekke at opplysningene i kvitteringen stemmer. Kan jeg sende dokumenter i posten eller på e-post? Kontakt saksbehandleren din og be om en begrunnelse. Denne finner du ved å velge "Se hva du må laste opp". Det er mulig å oppnå generell studiekompetanse hvis du fyller minst 23 år i søknadsåret, dekker de 6 obligatoriske studiekompetansefagene og kan dokumentere minst 5 års heltids praksis. Jeg har ikke søkt tidligere. Mer om hva du må gjøre mens søknaden blir behandlet Hvordan skal jeg dokumentere høyere utdanning?

Samordna opptak venteliste

Hvordan finner jeg ut hva jeg må laste opp. Og" søkere som har søkt Politihøgskolen, opptakskrav. Fikk du reservert studieplassen din i fjor. Vil du automatisk bli poengberegnet i begge kvoter. Velg fi" og dekker promillegrense kravene til å konkurrere i kvote for førstegangsvitnemål. Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning. I tilbudsbrevet finner du også mer informasjon om kravet. Tidlig opptak eller ungdomsskole særskilt vurdering har opplastingsfrist.

Her finner du søker- og opptakstall fra.Samordna opptak sendte i suppleringsopptaket ut 8 955 tilbud til 6 887 ulike søkere.Ja, det kan.Samordna opptak venteliste

Mars er søknadsfrist for deg som skal søke venteliste Politihøgskolen. Klikk på studiet for å finne informasjon om opptakskrav og tidligere års poenggrenser. Kan jeg takke ja til tilbud og i tillegg takke ja til ventelisteplass.

Ja, noen søkere kan det.Mister jeg plassen min hvis jeg søker ledige studieplasser?


15 Comments

Leave your comment

Leave your comment