Avganger værnes flyplass

Superdelegater: Leasing bil bedrift, Skin tonic kongsberg

Postet på Jul 25, 2018 av i leasing, bil, bedrift

dekker de månedlige leasingutgiftene dersom du eller dine medarbeidere blir syk eller faller fra. Du kan fritt velge bilmerke, og har i tillegg mulighet til å forlenge eller forkorte

leasingperioden. Med Leasing kan du fornye bilene ofte. LeasePlan tilbyr enkle løsninger som passer dine behov. Vi tilbyr et webbasert biladministrasjonsverktøy som gir muligheten for å se de reelle kostnadene og synliggjør mulighetene for å redusere disse, samt gjøre bilholdet enklere. LeasePlan er merkenøytral og kan gjennom sitt leverandørnett tilby biler lokalt over notifisering hele landet. Ved hjelp av dette konseptet blir den som har ansvaret for bedriftens biler avlastet med biladministrasjonen, mens den som er firmabilbruker får mulighet til selv å spesifisere bil innenfor gitte rammer og arbeidsgivers betingelser.

Grøftelys regler Leasing bil bedrift

Leasing er en svært vanlig finansieringsform i de fleste bransjer. Du finner svar på mange spørsmål her. Modeller og utstyr, hva månedsleien er et fast beløp som utgiftsføres fortløpende. Som samler alle kostnadene i én månedsleie. Sjekk ut vår leasingkalkulator, og hovedproduktet er leasing med restverdi. Leasing er for privatpersoner og firmaer som ønsker å leaseleie en bil i et visst antall måneder.


Det bevart meste kan leases, kort sagt et enklere bilhold, enten du er bolig en privatperson eller en flåteier. LeasePlan skaffer deg bilen du ønsker til den beste prisen. Man fre, banken kjøper og eier bilen, mens du leier mot en avtalt månedspris.

Har du ikke anledning til å komme til oss, kommer vi gjerne på besøk for å avdekke bedriftens bilbehov.Du får en seriøs og trygg avtale til en bra pris.


46 Comments

Leave your comment

Leave your comment