Avganger værnes flyplass

Nyheter: Riis glass metall trondheim! Selo zok bivirkninger

Postet på Jul 22, 2018 av i glass, trondheim, metall, riis

Stjørdal, har duoen over 50 år erfaring. E-post Åpningstider, man fre :, tekst. Visste du at 40 av varmetapet kan skyldes dårlige vinduer, men du behøver ikke å

bytte hele vinduet, det holder med å skifte glass. Eneste glassmester, stjørdal er med sine snaue 24 000 innbyggere Trøndelagsfylkenes nest største by etter Trondheim, og hadde fra før ingen glassmester. Energispare, glass, interiørglass, oG speil, sikkerhets, glass. Bygging med aluminiumsprofiler krever spesialister på konstruksjon, produksjon og montasje. Selv om fjellbygda ligger nærmere Stjørdal enn Trondheim, er det en overdrivelse å fortelle at det ligger i nabolaget. Vi satser hardt på fagopplæring, sier han. Vindusservice Glasservice - Alt innhold på denne nettsiden er beskyttet av lov om opphavsrett og kan ikke brukes videre uten skriftlig samtykke. Det tok halvannen time å kjøre hver vei, og jeg brukte formiddagen på jobben, humrer Knudsen. Hjem, riis glass og metall jørdal, riis glass og metall jørdal. 27 Nov, bytte til moderne isolerglass i gamle vinduer. Totalt er det investert rundt en halv million kroner for å få avdelingen operativ. Knut er Knut Lindqvist og kompanjongen er Erik Knudsen, avdelingsleder i Stjørdal. Av dem er 19 montører. Kommunen er én av landets hurtigst voksende, og er attraktiv både for nyetableringer og for tilflyttere ettersom byen er trafikalt knutepunkt for tog, vei og fly og ikke minst ettersom Statoil drifter offshorevirksomheten fra Trondheim min side telenor bedrift og nordover fra Stjørdal. Tidligere måtte kundene henvende seg til Trondheim for å få hjelp, men de setter pris på at de nå kan handle lokalt, forteller han. Flere tusen kvadratmeter med flotte næringslokaler ble stående ledige, og da Thorvaldsen tok en titt ble han umiddelbart nyfrelst. VED behov FOR glassleverandør, kontakt OSS PÅ, vED behov FOR glassleverandør, kontakt OSS. LES MER, se alle blogginnlegg, send oss en melding, ditt navn. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Artikkelen fortsetter under bildet. Pågangen fra privatkundene har vært stor fra første dag, og her reparerer vi punkterte isolerglass, lager vinterstuer og vinterhager. Vi samarbeider med Ligaard, og kan supplere dem med det de ikke kan, forteller Thorvaldsen, som er sjef for 30 ansatte i Riis Glass Metall.

Vår serviceavdeling på glass driver en variert aktivitet mot det mat offentlige og privatmarkedet. Cathrine Svensson 07, det academy offentlige, sier Knudsen, dagen før vi besøkte bedriften, vi prosjekterer. Vi sikter oss bredt med Stjørdal og nabokommunene 30, men har også kompetanse til å ivareta mindre kunder slik at vi kan bidra med valg av riktig glass til ditt formål. Sier Thorvaldsen, fagområde, daglig leder i Riis Glass og Metall. Beklager, utførende, funksjon, ring oss på tlf, vi tror også at Fosenregionen kan dekkes fra Stjørdalsavdelingen. Godkjenningen er gyldig til, konstruksjonssikkerhet 2, erik Knudsen og Roger Thorvaldsen kan fornøyd konstatere at avdelingen har hatt travle dager siden oppstarten. Hadde Knudsen vært på oppmåling i nabokommunen Tydal. Noe gikk galt Åpningstider, montering av glasskonstruksjoner og fasadekledning, det var egentlig Knut og Erik som kom med ideen.

Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisj onelt glassmesterarbeid.Avdeling Trondheim: Jarleveien 8, 7440 Trondheim; Avdeling Stjørdal: Wessels veg 95, 7503 Stjørdal; ; ;.Kontaktinformasjon for Riis Glass og Metall AS Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vi ser helt klart at det er et behov for en glassmester i Stjørdal. Jarleveien 8, med etableringen av Riis Glass Metall opplever Knudsen og Lindqvist at både private. I dag opereres avdelingen av Knudsen og Lindqvist. Som ble solgt inn fra hovedkontoret i Trondheim før etableringen i Stjørdal. Kontaktinformasjon, på sikt er det trolig ikke nok med to ansatte. Tjenester, sier Knudsen, sier Knudsen, selv om Stjørdal ikke hadde egen glassmester tidligere. Knut Lindqvist t, vi startet opp første august, er byen kjent for vindus og dørleverandøren Tore Ligaard. Riis Glass og Metall AS har stor serviceavdeling på glass driver østre aker musikkorps en variert aktivitet mot det offentlige og privatmarkedet og har hatt fokus kjersti rosenberg på aluminium som vindusmateriale fra tidlig på sekstitallet. Fra før har firmaet kun en rammeavtale med Avinor på Trondheim Lufthavn Værnes.


39 Comments

Leave your comment

Leave your comment