Avganger værnes flyplass

Hermeneutiske spiral: Populære norske blogger. Når far er psykopat

Postet på Jul 26, 2018 av i populære, blogger, norske

en MyStory på over 300 sekunder virkelig tar Snapchat på alvor. Da skattelistene for 2015 kom i fjor var det. Sophie Elise Isachsen (22) som tronet øverst på blogg-listen

med en solid inntekt på over 2,5 millioner kroner. Taste of slow m norske Elin skriver på engelsk om økoturisme og viktigheten av å reise grønt og sakte for å nyte de små tingene i livet. Mariell skriver på nynorsk, og gav i 2013 ut debutromanen « me skal bli omskapte» sammen med ektemannen Jostein. Mer fra Byas: * driftsmeldinger telenor Kreftsjuke Thea (26) blogger seg gjennom smertene * 10 ting som irriterer på Facebook * Glad i dessert? 52 more years m/ 52 more years er en matblogg litt utenom det vanlige. Det kuleste med Snap er at jeg får vist frem personligheten min på en helt ekte måte. Ved at du fortsetter å bla gjennom dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Thea skriver åpent og brutalt ærlig, og er ikke redd for å dele selv de dypeste nedturene med leserne sine. Men Lene Orvik er minst fotgjengerfelt parkering like aktuell på Snapchat der hun har over 9000 følgere. På Snapchat er det rundt 3500 som følger Tsutsumi for fashion, beauty og behind the scenes. Jeg synes det er en morsom måte å vise følgerne mine litt mer fra hverdagen min enn hva jeg gjør ellers! @komikerfrue komikerfrue: Marna Haugen Burøe bak bloggen Komikerfrue synes Snapchat er deilig impulsivt. @espenhilton, espen hilton: Mote, trening og livsstil er bare noe av det du får på Espen Hiltons Snapchat. Toppblogger, designer og it-girl Lene Orvik er aktuell med sin tredje kleskolleksjon for Bik Bok. Hun og mannen trakk seg nylig fra TV 2 Livsstil-programmet Bloggerne, der de delte alt fra graviditet og barnefødsel til utdrikningslag og bryllup i Las Vegas.

Populære norske blogger

Hun reiser mye, men bak det pudderrosa bloggdesignet skjuler det seg en verden av tankefulle skriblerier. Og misunnelsen er stor når hun befinner seg i Marbella mens regnet faller her hjemme. Som vant Årets nykommer under vixen Blog Awards 2014. Tsutsumi Hoang er en del av søsterduoen bak bloggen Giggles Dimples. Nå står Eriksen oppført med over to millioner kroner. Jeg tror Snapchaten min har blitt populær fordi jeg byr på meg selv og driter i alt som heter Jantelov. Noe han stakk av med prisen for Årets herreblogg under vixen Blog Awards 2104 for. Inntektene i skattelistene viser summen av skattepliktige inntekter minus berettige fradrag. På kun to år hadde Harstadjenta seksdoblet inntekten. Designerkonsulent, hvor hun har jobbet som frilans skribent populære norske blogger og fotograf noe bloggen bærer sterkt preg.

Det er tett i teten blant Norges største blogger.(side2 Som vanlig oppsummerer Side2 Norges 100 største blogger i måneden.Få din egen blogg og les andre blogger på Norges største bloggsamfunn.

Kristiansand kommune logo Populære norske blogger

På Snapchat får faldaas du se toppbloggeren fra en litt annen side med både antrekksbilder. Bilder fra stylingjobber og ikke minst fra livet på landet er denne bloggen for deg som liker landliv. Jenny er ikke bare kreativ og kul.


0 Comments

Leave your comment

Leave your comment