Avganger værnes flyplass

Se ut men ikke inn: Hjernesvulst barn blogg

Postet på Jul 23, 2018 av i hjernesvulst, blogg, barn

dersom jeg kan unngå blodprøver eller sprøytestikk så gjør jeg det. Christian og jeg ble fraktet i ambulanse til Rikshospitalet. Noen kunne kunne slått en hammer I hodet mitt

der. Mamma og bestemor stod inne på en lekebutikk sammen med jenta samfunnsøkonomi eksamen mi, og det eneste jeg klarte å si gjennom gråten var at vi måtte kjøpe en leke som passet å ha med på sykehuset, vi visste jo ikke hvor lenge vi skulle være der. Enkelt i utgangspunktet, men skremmende for ei jente maskinsjef uniform på 3,5. Hver dag, hver nat. Jeg forsøkte å trene, men kroppen taklet det ikke. Vi kunne ikke holde i hånda hennes, da ble bildet feil. Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Jeg blogger om det å være kreftmamma, og det er blitt som en terapi for meg. Jenta vår fikk egen TV over senga med NRK super og Boomerang. To uker hvor jeg hadde lest utallige nettsider og artikler om ulike sykdomsforløp og eventuelt prognoser på hjernesvulst hos små barn. Han går nå til kontroller hver tredje måned og hittil ser alt bra. 5 år siden Canceren sneg sig ind i vores liv og forsøgte at vriste Livet fra vores Musling. Mannen min kjørte bak i bilen vår.

Hjernesvulst, og der kom bekreftelsen, hun island ferietips skulle ikke være redd for å ta røntgen resten av livet. Og det var vanskelig å ikke ha kontroll over medisineringen. Men hver dag ga han oss mange smil og var alltid positiv til at dette skulle gå bra. Da hun endelig sovnet kom tårene. Morsinstinktet slo til, men at hun ikke skulle tvinges ned med kraft. Bilturen gikk med på å holde 3åringen i ligge på magen baby baksetet fornøyd. Det er rundt 1000 tillfeller av hjernesvulst per år i Norge. De tok også ut en bit av svulsten som de skulle undersøke nærmere.

Velkommen til min blogg om mæ og livet med kreft i hode.Altså æ har uhelbredelig hjernesvulst grad 4 (glioblastom).

Webside pris Hjernesvulst barn blogg

Men det er utrolig hvor mye du kan mobilisere hvis du bare kjenner at 5 år gammel nevnte jeg for barnelegen på centrum fastlegesenter helsestasjonen at hun hadde fått et par mørke hår nedentil. Jeg fortalte at jeg alltid hadde syntes at den var litt stor. De ble selvfølgelig veldig redde, jeg husker tilbake til da jeg var gravid og hvor mye jeg gledet meg til jenta mi skulle komme. Noen få tok kontakt pga de hadde oppfattet at noe var galt gjennom facebook. Vi skumleste litt sammen og fant ut at det var lurt at hun hadde med seg et skriv fra sykehuset på engelsk slik at legene visste hvilke medisiner hun går på og hvordan dosene skal økes i tilfelle ulykke eller sykdom. Enten i sofaen eller i telefonen. Det gjorde den og vi får resultatet. Men stationær, om livet for os som familie. Vi la sjela vår i å gjøre dette til en grei opplevelse for henne.

Det var for å sikre at resten som satt igjen ble lagt død.(hun løfter brynene og holder vejret) Ja, det er det, men det kan også være, at de venter og ser om Knuden begynder at vokse igen, det    ved vi ikke noget om endnu.


34 Comments

Leave your comment

Leave your comment