Avganger værnes flyplass

Mc kjøring: Jenter som tisser ute

Postet på Jul 24, 2018 av i tisser, jenter, som, ute

kunne og skjenket ikke konsekvensene av det en tanke der. Jeg måtte veldig tisse jeg også, og hadde veldig lyst til å tisse i buksa, men det ville bli

bråk hjemme. Jeg fulgte nå med på bevegelsene til den eldste jenta, og så at det snart nærmet seg dekningskart våte bukser for henne også. Jeg måtte ikke bæsje, riktignok, men jeg var nokså tissetrengt. Hun tok seg foran og sa nå tisser jeg i buksa. Etter hvert som jeg ble noe eldre, 6-10 år, gjorde jeg det med vilje. Jeg merket at skulle jeg klare å tisse alt, måtte jeg også bæsje på meg. Holder meg en stund, så aker jeg ned i søla årsverk eller snøen mens jeg tisser i buksa. Hun hadde bleie, og det var klart at buksa eller bleia kom til å bli våt. Det som skjer er at jeg (eller min samboer) tar henne med ut for å tisse, etter mat, soving, leking eller at hun trasker rundt.

Jenter som tisser ute, Vitusapotek bergen

I stedet for å gå på do tok jeg en bleie og satte den på meg. Det begynte jo å bli kaldt i buksa. Da vi kom fram til henne. Ja, etterpå lekte vi videre med akebrettene våre. Etterpå sa hun at hun hadde tissa på seg. Nei sa hun, men jeg har bestemt meg for å gjøre det. Sa jeg, vi var ute og lekte på samme lekeplassen. Du har vel bleie på, det var utrolig deilig og jeg skalv av opphisselse. Den yngste var ofte tisser litt våt og hadde ofte bleie på seg når hun var ute og lekte. Vi hadde begge oljebukse med strikk og seler og regnjakke.

Truls Svendsen (Tjukken) og Cecilie Skog (Lillemor) er på tur over Grønland i TV2-programmet Tjukken og Lillemor.Begge to må på toalettet, men siden.

Jenter som tisser ute. Soa gruppen

Og alltid om natten, brukte ofte bleier om dagen, jeg ble varm og våt i buksa og nesten litt oppover magen. Det er mye mer hygienisk, og buksa var til slutt fullstendig våt. Da jeg kom ut med oljebukse med seler og regnjakke. Og nå vet vi jo at hun må. Akkurat som dem, ekkelt tørkepapir, du kan tross alt vaske deg godt rett etterpå i stede for å bare tørke deg med tørt. Men tisser denne dagen måtte hun også bæsje. Og mens vi lekte satte jeg meg ned i snøen og bæsja på meg.

Har jo bare hatt henne siden fredag, men som sagt, vi har begge hatt hund(er) før, men aldri opplevd dette.Hun viser ingen, absolutt ingen tegn på at hun er tissetrengt ute, men så fort vi kommer inn igjen så huker hun seg ned og tisser.


42 Comments

Leave your comment

Leave your comment