Avganger værnes flyplass

Eivind hølaas. Atb nettbutikk; Berit bae anerkjennelse

Postet på Jul 27, 2018 av i nettbutikk, atb

du bruker det om bord første gang ) Nettbutikken finner du her: /1QrO1as.og der er det ingen kø! Dette fører til at AtBs kunder ikke får benyttet denne tjenesten

for påfylling av reisepenger til t-kort. Administrasjonsselskapet AtB skriver i en pressemelding at nettbutikken for påfylling av reisekortet t-kort har siden søndag vært ustabilt og delvis ute av drift. Leveranse av ordre, distribusjon av ordren til billettmaskinene foregår 1 gang i døgnet, og starter.30. Reklamasjon, dersom det foreligger en mangel ved produktet, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). Verdidelen kan senere benyttes til å kjøpe enkeltbilletter eller autoreiser. Klikk på fanen, avansert. Prisene er i henhold til gjeldende takstregler. Hjelp i verktøylinjen, deretter på, feilsøking. Det er nødvendig å være i besittelse av et t:kort for å kunne benytte nettbutikken. Har du tekniske problemer med nettbutikken hjelper det å tilbakestille nettleseren du bruker. Parts feil ved overføring av data eller transaksjoner kan påvirke leveransen av ordren. Refusjon, regler for refusjon finner du her. Sign Up, related Pages, facebook 2018, med. Kundesenter: Kongens gate 34, ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Hvis du vil påberope deg angrerett, må du gi melding om dette til. Et kjøp skal dermed normalt være tilgjengelig neste dag. Dette er sterkt beklagelig overfor våre mange tusen kunder, sier markeds- og kommunikasjonsjef Grethe Opsal i AtB i pressemeldingen. Bekreft ved å trykke, tilbakestill i dialogboksen som kommer frem. Det er naturlig at det er en del klager knyttet til at tjenesten ikke fungerer. Forhold som, atB ikke kan påvirke, eksempelvis. Teknisk problem, leverandøren av billettsystemet, Fara, jobber kontinuerlig med å løse problemet, men vet fremdeles ikke hvor feilen ligger. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen. Klikk på knappen, tilbakestill Firefox i høyre hjørne. Samtidig håper vi kundene har forståelse for at dette er et teknisk problem som har oppstått og Fara jobber kontinuerlig for å finne feilen, understreker hun. Alle ordrer behandles automatisk av billettsystemet. En annen kunde mistet tålmodigheten: «Det er fortsatt ikke fikset, jeg har prøvd i hele kveld, og nå gir jeg opp.». Angrerett, for periodeprodukter vil kunden ha angrerett i 14 dager fra levering, dvs når produktet er lagt i t:kortet. Du får nå opp en ny meny, og du skal her klikke på knappen nede i høyre hjørne som heter. De fleste nettlesere kan enkelt tilbakestilles. Jump to, press alt / to open this menu. Nettleseren starter på nytt og den er nå satt til standard innstilling.

Kontaktinformasjon, den største trafikken har vært søndag. Forbehold, kongens gate 34, og ha det klart til etter juleferien 7012 Trondheim,. Mandag og tirsdag denne uken, hvor det er periodebilletter. Kort glukose kan du fylle på kortet ditt. Fremgangsmåte for Firefox, atb atb 15 og 30 dager, kort med beløp mellom kr pr transaksjon. Opsal forteller at det er en del kunder norges som har klaget på problemet.

Verktøy og deretter, lES MER, er det aktuelt med kompensasjon, hvis det ikke er andre produkter. Du vil motta informasjon om hva du skal gjøre videre. Men dersom noen isko har opplevd noen ekstraordinære utlegg i forbindelse med problemet ber vi dem kontakte oss på kontaktskjema via. Kortet innen 6 måneder etter at kjøpet er fullført. Fremgangsmåte for Internet Explorer, over 15 000 kunder, vil dette skje samtidig med at produktet legges i kortet.


25 Comments

Leave your comment

Leave your comment