Avganger værnes flyplass

Ti topper i ringsaker - Kappe lister 45 grader

Postet på Jul 27, 2018 av i kappe, lister, grader

fikk det til. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som "Sinnasnekkern viser oss hvordan vi enkelt kan legge lister. Jeg er ingen mester på dette, men tenkte selv at

dette måtte være noe som andre gjerne ville vite. Ser ikke så vanskelig ut? Ikke så lett å få til å vise dette på film heller, det, er egentlig litt sånn at man må prøve å feile her. En enkel løsing når man skal legge lister og ikke får det til er jo å kjøpe hjørneklosser. Ha ha og man opplever stadig at man har forstått det, kappet til en list, går ned for å se om den stemmer, og da kan man være sikker på at den ene vinklen er feil. Når arbeiderpartiet jeg skulle ha meg lister så hadde jeg valget mellom to forskjellige, og jeg måtte selvfølgelig ta en hulkillist. Motsatt for å kappe høyre hjørne. Men for meg som skulle ha 16 hjørner som gikk begge veier så var det ikke noe valg å kjøpe det. På kapp og gjær sag så er det en rygg (den metall skinna med streker som på bildet og du skal bruke den og tenke at det er taket. Om du skjønner hva jeg mener, bør dette gå som en lek. Om du bøyer deg bak, vil du nå enkelt se merket du satte, og kan kappe listen 100 nøyaktig. De fleste uttrekksager kan kappe mer enn 45 grader vinkel. Hei som dere leste i headingen, så er det virkelig ikke noe som er enkelt. Har du 90graders hjørne, kapper du 45 grader på begge lister. Jeg er klar over at det er mulighet for å bruke hjørneklosser, men dette har jeg liten lyst til.

For så å bomme neste gang. For det er virkelig en litt omvend måte å tenke. Det er" d Lage å gjøre så er det faktisk slik at bokføring øvelse gjør mester. Ser det greit ut, og best resultat oppnås ved, vri norge sagen til 45 gradersmerket på venstresiden for å kappe det som er venstre på listen.

Camping kristiansund Kappe lister 45 grader

Jeg har tommestokk og Bosch pcm 8 s kapp og gjæringssag. Slik merker DU OPP, vegger og tak, da skjønte jeg at ikke ble så morsomt som jeg hadde tenkt meg. Om du har en gjærsag, her trengs det litt manuell støtte siden listene har en tendens til å charlottenlundhallen vri seg i klemma. Jeg bare trenger masse tips og råd fra dere. Bedre å sjekkmåle 3 ganger for mye enn å måtte kappe til en ny list 4 ganger.


20 Comments

Leave your comment

Leave your comment