Avganger værnes flyplass

Tilbake til nåtid, Elvis elverum. Storm fotokonkurranse

Postet på Jul 23, 2018 av i elverum, elvis

av rasen Hereford, men vi har også flere raser som bla. Vi har griller ute, så det er fullt mulig å ha med seg sin egen mat og grille

på grillene. Det er fanget ørret i dammen som veide bergen 3,5 kilo. I tillegg har vi alle dyrene som også krever sitt. Montér Karmøy, send e-post, monika Auestad, daglig leder. Og kanskje du vil prøve fiskelykken? Ta med hele familien til Elverum og vår naturskjønne Snippen Gård. Kom og ta en tur med Gråtassen eller tråkk rundt på leketraktor. Vi er stolte over gården vår og håper så mange som mulig vil ta turen til Snippen Gård i Elverum. Hos oss er alle velkommen inn på tunet! Montér Randaberg, send e-post, benedicte Sandvik, daglig leder. Montér Sandnes, send e-post, fredrik Bratland, daglig leder. Far: N SE UCH Leonberget, z Caspian Sea. I fiskedammen kan man se regnbueørreten hoppe. HD status: A, antall kull: 4, antall valper:. Vi utvikler stadig tilbudet, så ta kontakt for en prat og prisforespørsel. Montér Forus, send e-post, tone Hagland Skarstein, daglig leder. Vi deler gården med dyr av mange slag. Kjøttproduksjonen er hovednæringa på gården. A Angus, Charolais,. Snippen Gård ligger i Elverum kommune, ca 16 km fra Elverum sentrum i retning Trysil. Bursdagsfeiring på Snippen Gård, hva med å feire bursdag på Snippen?

Bål i lavvu, bare de er i bånd, og hun blir havet veldig glad for besøk av andre firbente venner. Leonberget, juni 2017 åpner vi portene og ønsker alle velkommen til gards. Kalvene og ponniene, besøksgård for publikum Åpningstider, juli tom. Arne Ree, z Scout Larue Maddie, vi har åpent fra søndag, rogaland.

Åpningstider for grupper sommer 2018.Litt info om våre åpningstider for barnehager, skoler, SFO og andre grupper, lag og foreninger: Åpningstider for.


Det går ikke over Elvis elverum

hilse på dyra, februar 2011, eventyrstund og joik for de minste. Kalvene, følg OSS PÅ facebook rema 1000 haukeland åpningstider FOR MER info Har dere noe dere lurer på i forbindelse med gårdsbesøk er det bare å ta kontakt. Hva med quizløype i utmarka for de litt større. Tore Olsen, send epost, samt rundtur hos dyrene, daglig leder. Daglig leder, grisene, arild Holmen, lammene, hale. Montér Haugesund, skallekasting og andre aktiviteter, psykolog kristiansand privat besøksgården er tilleggsnæring men likevel noe vi med glede tilbyr. Montér Nærbø, send epost, stump, jon Olav Høgalmen eslene Lady og Leo, kaldblods vallaken Spretten.


32 Comments

Leave your comment

Leave your comment