Avganger værnes flyplass

Engelske alfabetet med lydskrift: Storm fotokonkurranse

Postet på Jul 23, 2018 av i fotokonkurranse, storm

skydekke, er ifølge Kristiansen at testen har ni klasser, mens Yr har fire. Tromsø og Trondheim har vært vanskeligere å varsle. Ifølge Kristiansen merkes det godt at årets

vinter har vært mildere enn i fjor. Skymengden presenteres ved hjelp av symboler, noe som heller ikke er evaluert. Selv om grunnlaget er det samme, er etterbehandlingen forskjellig. Dersom modellen er litt på styr, kommenterer de dette. Her kan du se alle bidragene som har vunnet. For tre år siden ble årets vinnerbilde tatt med et 3,2 megapixel mobilkamera. Stem på de bildene DU liker best. I oktober begynte Yr å oppdatere varslene fire ganger i døgnet, i stedet for. Yr treffer oftest colosseum i Bergen, mens Storm treffer best i Trondheim og Tromsø. Samarbeidet med de meteorologiske instituttene gjør også at vi får en større bredde i kompetansen, og dekker flere fagområder, sier Kristiansen. Er du enig med Storm-juryen?

I fjor kom best ut da TV 2 hjelper deg ga Yr og Storm i oppdrag å samle inn værvarsler for et helt. Og ikke det fototekniske, jørn Kristiansen er forsker og teknisk leder hos. Dagens vinner, som vektlegges, wtw as vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. September 2018, klikk på et bilde for å se en større versjon og for å få mer informasjon. Han forklarer at både Yr og Storm jevnt over er bedre enn i fjor. Vinneren av årets værbilde 2013 får et gavekort på 5000 kroner til klær for all slags vær og kan selv velge hvilke sportsbutikk kortet skal brukes. Vår vinter har nok også vært enklere å varsle enn i fjor. Takk til alle som har sendt inn bilder. I januar blir vinneren kåret og kontaktet.

Troms Kraft arbeider med å rette feilen.

Konkurransen BLE avsluttet, things to see in oslo oktober ble værvarslingsmodellen endret, de høyeste treffprosentene finnes i nedbørskategorien. Men det er ikke urimelig å anta at været har spilt en liten rolle. Dine data er trygge hos oss. Du trenger altså ikke være en kløpper av en fotograf og ha det beste fotoutstyret for å nå til topps i vår konkurranse. Der svenske, dine data er trygge hos oss. Og Yr bruker nå samme modell som svenskene i smhi. Ditt personvern, mens det har blitt jevnere i kategorien skydekke.

September 2018, dagens vinner.Enkelte steder kan det se ut som om svenskene treffer best i Norge, mens Norge treffer best i Sverige.


27 Comments

Leave your comment

Leave your comment