Avganger værnes flyplass

Barn som biter - Bryllup refsnes gods

Postet på Jul 23, 2018 av i gods, refsnes, bryllup

særdeles godt kjøkken. Refsnes Gods har en stor og deilig hage med grønne plener og en nydelig lindetre-allé. Helene og Joseph hadde enkle krav,- det skulle være sommer, det

skulle være romantisk, det skulle være utendørs seremoni og sjøen skulle utgjøre kulissene. Boblende romantikk VED oslofjorden Boblende Romantikk på Hotell Refsnes Gods og Engø Gård, romantisk 3 strikkeoppskrift baby gratis dagers tur med overnattinger måltider boblende romantikk PÅ godsene romantisk 3 dagers tur på historiske gods Kjøp gavekort Til brudepar, venner, kolleger eller familie; gi bort en unik gave! Hit til oss er det kun knappe 45 minutter med bil eller tog fra Oslo. Kurs og konferanse, ingenting er som et vellykket arrangement. Finn deg en plass i solen og bestill noe godt å drikke, les en bok eller bare slappe helt av, vil du låne pledd til å legge på gresset, har vi det også. Ved å bruke nettstedet godtar du våre personvern- og sikkerhetsvilkår. Alle våre pakketilbud kan kjøpes som gavekort. Massasje På Refsnes Gods kan du nyte massasjebehandling av profesjonelle terapeuter i ro og fred på ditt eget gjesteværelse. Brudeparet velger selv om de vil ha prest, vigsler eller dommer. Bryllup selskap, atmosfære og opplevelser. Vi kan tilby hyggelige sommerpriser fra kr 695 pr person i dobbeltrom inklusiv vår deilige frokost. Restaurant Munch med 8 originale Munch-bilder. I idylliske omgivelser, et steinkast fra Oslofjorden, ligger Refsnes Gods på vakre Jeløy ved Moss. Gå en tur langs Kyststien, moss Tennisklubb, spill golf på Evje golfbane og/eller tennis hos Moss tennisklubb. Da bor dere i suite med egen terrasse. Kurs og konferanse Ingenting er som et vellykket arrangement.

Bryllup refsnes gods

På Refsnes Gods fant de drømmestedet sitt. Det er plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg mens brudeparet fotograferes. Vi har to petanquebaner og utendørs sjakkspill. Ta et deilig bad fra hotellets strand eller bryllup refsnes gods brygge Har du med barn er krabbefiske fra bryggen en enkel og populær aktivitet.


Folkeregisteret navn

Bryllup refsnes gods. Morsom god helg hilsen

Skal du feire en rund dag et angstanfall jubileum eller et annet selskap LES MER HER. Vinkjelleren med sine tykke gråsteinsvegger, skal du feire en rund dag et jubileum eller et annet selskap. Er det sterk sol eller litt regn.


25 Comments

Leave your comment

Leave your comment