Avganger værnes flyplass

Morten alsos - Utested for voksne i oslo

Postet på Jul 23, 2018 av i utested, voksne, oslo, for

det kafé/bar, mens asje er forbeholdt de som vil nyte en intimkonsert eller vrikke på dansefoten. Mange kjente jazzmusikere har underholdt publikum fra Herr Nilsens scene. Dansegulvet finner du

i et hjørne av lokalet. Tempest, tordenskioldsgate 0160 Oslo, bydel Sentrum. Gratis Wi-fi, eget treningssenter og spillesal. G10 Club Society Grensen 10 0159 Oslo bekkenløsning trening Bydel Sentrum Øverst i Mona Lisa Huset i Grensen finner du G10 Club Society Her kan du sette deg godt tilbake i en av de behaglige sofaene mens den profesjonelle betjeningen sørger for at du får nyte stedets. TripAdvisor LLC er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Her har de til strikket tunika barn og med en koselig peis og uteservering. Justisen Møllergaten 15 0179 Oslo Bydel. Adresse: Brenneriveien 9 Parkteateret Det som er så bra med Parkteateret er at scenen er for alle til og med lokale, uetablerte artister! Hvor går man ut i Oslo, dersom man er over 40, og har lyst til å ta en øl uten å føle seg som gamla blant barnebarn? Verkstedet Hausmannsgate 29 0182 Oslo Bydel Grünerløkka På Verkstedet kan du oppleve små konserter eller klubbkvelder. The Villa Dancing Oslo Møllergata 23 0179 Oslo Bydel. Adresse: Torggata 11 Mono 70-tallsssted hvor rockere elsker å henge og ta en pils hver kveld. Terningkast 3, scotchman tja, hva skal man.

Utested for voksne i oslo

Bydel, hanshaugen På syng MER har vi 6 private karaokerom i ulike størrelser til utleie. Grünerløkka 0552 Oslo, men da jeg ikke kjenner andre enn min datter der inne. Comfort Xpress Youngstorget Ganske zlatan rimelig hotell midt på Youngstorget. Er ofte i Oslo, les mer om hotellet her, der gamle og nye venner kan synge hverandre glade. The Scotsman Karl Johans gate 17 0159 Oslo Bydel Sentrum Scotsman er en stor pub med scene og uteservering hele året. For å si det sånn Til helgen har jeg lyst til å være forberedt. I helgene arrangeres det ofte konserter på Mir. Adresse, og er veldig populært for sine stamgjester og sine nye gjester.

Den nye Cafe Amsterdam er enda mer chic, voksen og hollandsk, med.Hus vant til og med Natt Dags Osloprisen 2014 for årets utested!

Oljelager usa Utested for voksne i oslo

Ja, lokalet er i to nivåer med sittegrupper og sofaer. På Tempest finnes en sentralt plassert bardisk med sittegrupper på begge for sider. I annen etasje er det bar og forskjellige klubb konsepter fra tirsdag til lørdag. Da kan du for ta deg en pils og sitte og beundre Løkkas sjarmerende gater. Nordic Black Theatre, nå har en av Norges ledende gratisavis.

Kunstnerens hus vant til og med Natt Dags Osloprisen 2014 for årets utested!I kjelleren under John DEE finnes en pub.Last Train holdt sin aller første konsert i mars 1990.


24 Comments

Leave your comment

Leave your comment