Avganger værnes flyplass

Ullgris til salgs, Minneord på gravstein

Postet på Jul 23, 2018 av i gravstein, minneord

for hyggelig veiledning av en av våre erfarne medarbeidere. Se alle våre design her! Gravsteiner laget av ubehandlet naturstein er vårt nisjeprodukt. Personlig preg på steinen, har dere et

bilde dere ønsker å bruke på gravsteinen kan vi inngravere det. Gjenskinn gravminner består av tre elementer: utskåret kappe av beste type rustfritt stål, som pusses middagsbukta for hånd for å få en vakker overflate helpolert granitt-sokkel inni, hvor det er plass til å sette gravlykter navneplate i stål eller i glass. Lys- og zok skyggeeffekten gjennom mønsteret i stålet gjør det fint å oppleve gravstøtten både på dagtid og når det tennes lys inni på kveldstid. Vi er evig takknemlig for at dere har gitt oss en verdig og vakker plass der vi kan minnes våre kjære.». Vakre gravsteiner, gjenskinn gravminner lages i beste type rustfritt stål, samme type du ser på kunstverk utendørs: Tradisjonsrike ornamenter og symboler er skåret ut i stålformen. Mange skrifttyper er tilgjengelig for navn og minneord. Spar 30 - 40 bestill direkte hos oss -Ta kontakt for råd og veiledning. Vi har over 90 modeller å velge mellom. Kontakt oss på telefon for en uforpliktende prat! Lykter kan settes inn i det åpne buerommet inne i gravstøtten, og når de er tent skinner lyset stemningsfullt ut gjennom de utskårede ornamentene. Ta kontakt med Turid på mail eller telefon for en uforpliktende prat. Gravsteinen til min bestefar Guttorm Evenhus, ble funnet på heimgården vår. Den er kun saget i bunnen for å stå på sokkel. Den totale summen er den du finner under produktet på nettsiden. Det vil si at prisen inkluderer gravstein, sokkel, gravering (inntil 2 navn, dato og minneord frakt og montering på din kirkegård. Verktøyet komponer gravstein simulerer inngravert tekst på gravsteiner. Vi utfører service arbeide som navnetilføyelser, oppussing / renovering på eksisterende gravstein i Vestfold, Telemark, Østfold, Oslo og Akershus. Vi har stort fokus på å levere gravsteiner av høy kvalitet, gi god service, samt å være en av landets billigste leverandører av gravstein. Kjøp gravstein på nett. Prisgaranti - Markedets billigste gravsteiner.

Ønsker du å minnes en kjær person med en spesiell og eksklusiv gravstein. Les flere kundeuttalelser her, over 90 modeller i alle prisklasser. Noe som gjør en naturgravstein til et unikt gravminne på mange måter. Den er kun saget i bunnen for gavetips søster å stå på sokkel.

Minneord på gravstein, Dåp trondheim

Torgard Monument er en seg liten, samt å være en av landets billigste leverandører av gravstein. Gravminnet har rom til lykt og lys. Tusen takk for fantastisk hjelp, vi tilbyr blomsterramme som er spesialdesignet for våre gravminner. Gi god service, gjenskinn minnelund på Grefsen kurser kirkegård i Oslo.


19 Comments

Leave your comment

Leave your comment