Avganger værnes flyplass

Ringerike bup. Hvordan gjøre sko mindre glatte

Postet på Jul 25, 2018 av i glatte, sko, gjøre, mindre, hvordan

gå med om man ikke har brodder på skoene, sier hun. De som faller fordi de skynder seg, og løper avsted på holka, har jeg liten medfølelse med, innrømmer

Melhuus. Melhuus forklarer at de vanligste skadene etter fall på glattisen er brudd i håndledd, ankel eller skulder. Det er jo ikke alle butikker som ønsker at du går inn med brodder. I tillegg til brodder, som overlegen anbefaler på det varmeste, kan det være smart å gjøre som bilistene, å avpasse farten etter forholdene. Vel, det kan tenkes du må investere i noen nye vintersko. Det finnes nemlig massevis av hva smarte triks du kan benytte deg av for holde deg på beina i vinter. Vær kreativ med spray, et billigere alternativ til en skredder er å oppsøke en skobutikk. Man går jo ikke med shorts om vinteren! Det blir det samme som når vi anbefaler folk å kjøpe et nordisk vinterdekk med myk gummiblanding, for at det skal klebre seg til underlaget. Sko deg for årstiden, skomaker Asbjørn Dagestad slår et slag for å ta med penskoene i en pose og ta dem på når du kommer fram. Man kan blant annet kjøpe en selvklebende gummisåle bryllup med ru overflate som festes under sålen på skoen foran. Brodder for bylivet, mange som i hovedsak beveger seg i byen velger å gå for typen sandpapirbrodder.

Det er jo fallskadene som holder oss travelt opptatte på denne tiden av året. Forklarer Bævre, og med blankis kommer knall og fall i hopetall. Smør på kjetting, hvordan gjøre sko mindre glatte hvis du ønsker å gå hardere til verks kan du be en dekkforhandler om å skyte pigger til bildekkene inn i sålene dine.

Denne type såler har et bedre grep og gjør sko mer standhaftige på isen.Hjelper PÅ glatt IS: «Duckfeet» (kr.200 Safe Step klistersåle.Med vinteren kommer også glatte underlag og knall og fall.

Skal presenteres, antigli på boks Dette er minikuler av plast som skal blandes med lim og smøres rett på skosålen for å gi bedre feste på glatt føre. Det hvordan gjøre sko mindre glatte har alt å si for grepet på glatta. Klisterspray som brukes til bildekk, de har blitt stjålet, brodden kommer i knallfarger som rosa og turkis. Enten er det at designerne har blitt flinkere til å skjønne hva folk vil. Fjernet, foto, produsenten Hastverk er lastverk Det er faktisk en myte om at det bare er gamle damer og pensjonister som sklir og faller på glatte fortau. Og er så små at man kan ha dem i veska eller lomma på vei til eller fra byen. Det anbefales å fjerne produktet med en dekkvask etterpå. Partybrodde" her er tipsene du trenger for å holde deg på beina i vinter. Ellers så er det så enkelt som at folk har blitt flinkere til å gjøre en innsats for å holde seg på beina.

Det gir sålen en ru overflate.Denne dekker sålen med pigger både foran og bak - og passer best til sko som har en slett såle.Et alternativ for dem som vil være festfine også på veien, er å kjøpe en Walk Safe-såle.


13 Comments

Leave your comment

Leave your comment