Avganger værnes flyplass

Stortorget legekontor. Gravid halsbetennelse

Postet på Jul 27, 2018 av i halsbetennelse, gravid

ibuprofen kan irritere magen og gi sår eller blødning. En sjelden gang kan man få alvorlige komplikasjoner av en halsbetennelse, som halsbyll (abscess revmatisk feber eller betennelse

i nyrene. Dersom du har vondt i halsen med nedsatt allmenntilstand, bør du vurdere å ta kontakt med lege før det har gått 3 dager. Det er fordi streptokokker er den vanligste bakterien som forårsaker halsinfeksjon. Disse kan kjøpes på apotek eller i butikk. Hovne mandler og lymfeknuter i halsen. Kyssesyke er en spesiell form for halsbetennelse forårsaket av Epstein-Barr-viruset som gir lignende symptomer som halsbetennelse, men er kraftigere og varer lenger. Det forebygger også ørebetennelse, halsbyll og sjeldne komplikasjoner som giktfeber. . Revmatisk feber forårsaker smerter og hevelse i leddene, høy feber og magesmerter. Halsen kan være rød, eller det kan være hvite flekker bak i svelget. For stor dose paracetamol kan gi alvorlig leversvikt. Feber, nedsatt allmenntilstand, barn kan få oppkast og magesmerter i tillegg. Dersom du ikke fullfører kuren kan infeksjonen komme tilbake, og den kan samtidig bli vanskeligere å behandle. En virusinfeksjon må gå over av seg selv, mens en bakterieinfeksjon som skyldes streptokokker vanligvis behandles med penicillin. Akutt halsbetennelse betegnes på fagspråket akutt tonsilitt. Kald drikke og is kan virke lindrende.

Ibsen parkeringshus oslo Gravid halsbetennelse

Det er vanlig å føle seg bedre etter et par dagers behandling. Hold deg mest mulig, johnér Bildbyrå AB, og vil derfor bli satt på en annen type antibiotika. Antibiotikabehandling forhindrer videre smitte og vil ofte gi bedring innen et døgn. Halsbetennelsen går vite som regel over av seg selv. Fordi behandlingen av tonsillitt avhenger av årsaken.


Vannmerke powerpoint. Underverk

Men plagene går som regel over av seg selv i løpet av tre til fire dager. Men ikke har blitt bedre innen 3 dager. Noen synes halspastiller hjelper, fordi immunforsvaret er nedsatt noe som gir bedre vekstvilkår for bakterier og virus. CRP er et protein vi har i kroppen. Som bekjemper blant annet infeksjoner og betennelser. Dersom du går på antibiotika mot halsbetennelse. Det er noen tiltak som kan minske plagene mens halsen blir wik bedre. Leger anbefaler vanligvis antibiotika mot halsbetennelse dragonbox forårsaket av streptokokker.


34 Comments

Leave your comment

Leave your comment