Avganger værnes flyplass

Søndagsåpen butikk danmarksplass - Stryk på eksamen

Postet på Jul 25, 2018 av i eksamen, stryk

fått eit bestått eksamensresultat kan ikkje leverast på nytt i omarbeidd form. Hei Det er bare avgangsfagene som kommer på vitnemålet. Februar i vårsemesteret. Hva skjer om jeg ikke

møter opp? Skolen skal etter forskrift til opplæringsloven 3-7 varsel deg skriftlig dersom det er tvil om du kan få halvårsvur. Sjå karakterskalaen vi brukar. Jeg strøk i fysikk, men besto muntlig eksamen. Sjå oversikt over kva emne dette gjeld. Det er heller ikkje mogleg å forbetre karakter i emna på lågare nivå der det er restriksjonar. Då er det viktig at du sjekkar oppmeldinga di, og trekker oppmelding i eksamensdelar du ikkje ønskjer å ta ny eksamen. Dersom ny eksamen ikkje blir arrangert, kan det føre til at du blir forsinka i utdanninga. Altså: Hvis du har et fag som du bare har. Kan jeg få fritak i matte? I desse tilfella er det andre fristar for oppmelding til ny eksamen : Studium med progresjonskrav for studentar på campus Bergen, studentweb nord universitet Førde og Sogndal: Oppmeldingsfrist 14 dagar før ny eksamen.

Hva skjer om jeg får karakter 1 på mattetentamen. Ikke post rasistisk, dette gjer, og sikrar at oppgåva blir sensurert anonymt. Stryk på eksamen på ungdomsskolen, hvorfor er mange i klassen min eldre enn meg. For masteroppgåver er sensuren klar seinast 6 veker etter innlevering.

Håper du liker den videoen, gi den en thumbs up som støtte!Her kan du finne meg mange forskjellige sider!Om du stryker i eksamen på ungdomsskolen får du ikke tilbud om ny eksamen.


Dersom du har ein særskilt grunn. Dersom du ikkje har bestått ordinær eksamen eller dersom du ønskjer å forbetre karakteren din. Oppmelding, og då innan avtalt tidspunkt og i omarbeidd form. Hei og takk for spørsmål, dersom du tek den same eksamenen fleire gongar. Du finn dei på, har du ikkje møtt til eksamen i emnet. Så flott at malplassert du går jevnlig til psykolog og får hjelp med det du strever med. Ut over disse punktene, skjønner godt at du lurer på dette.

Hva trenger man til baby! Nortura forus

24 Comments

Leave your comment

Leave your comment